Naslovna VESTI MAČKE Ova mačka je maskota jednog univerzitetskog kampa i to zbog jedne...

Ova mačka je maskota jednog univerzitetskog kampa i to zbog jedne stvari – MAŽENJA!

0
PODELI
maskota petface

Koliko se čovek u dodiru sa životinjama oplemenjuje, pisali smo mnogo puta do sada. Četvoronožci nesumnjivo poboljšavaju raspoloženje, podižu samopuzdanje, umanjuju anksioznost i depresiju. Ovo je priča o jednoj mački, koja je maskota i ljubimica celog univerzitetskog kampa.

Pročitajte još: KRALJEVO: Napuštena maca postala maskota kafića! Gosti kumuju!

maskota petfaceNa Univerzitetu u nemačkom gradu Ausburgu jedna riđodlaka mačka, nesumnjiva je zvezda studentskog kampa. Ona dolazi u ovaj kamp, kako bi studentima pružila dozu maženja i zagrljaja. Ovo je njima od velikog značaja, pogotovo kada oni imaju previše obaveza:

To je postalo gotovo rutinski, ali se pokazalo da ova aktivnost umanjuje stres kod svih nas, jedan od studenata je napisao na Facebook stranici ovog Univerziteta.

Pročitajte još: Zbog jedne prvoaprilske šale, ova mačka je zaposlena u muzeju u Rusiji!

maskota petfaceStudenti čak redovno dolaze na dozu maženja kod ove riđodlake mačke u toku ispitnog roka ili kada im se dešavaju neke dramatične situacije. Ova pufnasta maskota je uvek tu, da opusti ove mlade ljude i da im olakša studentske muke. Ova maca se boravi svuda. Ona boravi u dvorištu kampa, po hodnicima i slušaonicama.

Inače, moramo reći da ova maca ima svoj dom u kome je njeni ukućani paze i maze. Pored pažnje koju ona ima u svom domu, ona naprosto želi da pomogne i studentima. Toliko je ljubavi u njoj, da je ima za sve.

Pročitajte još: MAČKOLJUPCI, OVO JE VAŠ POSAO SNOVA: Traži se stručnjak za maženje mačića!

DIVNA, TOPLA PRIČA!

Pogledajte i fotografije ove mačke lepotice:

maskota petface

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.