Naslovna VESTI Poznati poručuju: NE POKLANJAJTE KUNIĆE ZA USKRS!

Poznati poručuju: NE POKLANJAJTE KUNIĆE ZA USKRS!

2
PODELI
poznati i kunici petface

Mace i kuce možda jesu najpopularniji kućni ljubimci, ali mnoge svetske zvezde u svojim domovima čuvaju kuniće. I što je najvažnije, čuvaju ih, neguju, vole i nakon Uskrsa. Ovo vam naglašavamo iz razloga što najveći broj kunića bude poklonjeno za Uskrs, a odmah nakon njega oni postanu „dosadni, zahtevni kućni ljubimci“. Zato poznati, pozirajući sa svojim kunićima, kućnim ljubimcima, jednoglasno poručuju NE POKLANJAJTE KUNIĆE ZA USKRS!
Sa 100 hiljada pratilaca na Instagramu, Sesil Delevinj je najpoznatiji kunić na svetu 😀 Kara Delevinj, najpoznatiji model današnjice, ne odvaja se od njega nikada i fotografije bezmalo deli sa javnosti. „Ovo je jedan fotogenični kunić“, poručila je ona.
Osim Kare, NE POLKANJAJU ŽIVOTINJA, rekla je i Demi Lovati pozirajući sa svojim kunićem Eli. Svi oni koji je prate, znaju da je Demi vegeterijanac, a da njeni profili obiluju fotografijama sa životinjama. Prednost, razume se, ima njen omiljeni kućni ljubimac Eli 😀
poznati i kunici petface
Njima se priključila i Debi Rian, sa svojom Kazanovom 😀
poznati i kunici petface
Dakle, poruka je jasna – ukoliko vaše dete želi kunića, a vi samo želite da mu ispunite puku želju – idite do prodavnice igračaka i pronađite savršenog plišanog zeku. Za sve one koji zaista žele da detinjstvo obogate kućnim ljubimcem, udomite životinju sa ulice, jer ćete tako osim svom detetu ulepšati život i nekoj lutalici!
Srećni praznici!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.