Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Jovana traži Putika već 3 meseca i nudi 500 evra za...

BEOGRAD: Jovana traži Putika već 3 meseca i nudi 500 evra za onog ko joj pomogne!

0
500 evra petface

500 evra je nagrada za onog ko pronađe Putija, Putika. Tako ga njegova vlasnica Jovana Lopušina zove.

Naime, ovaj preslatki ši cu, star godinu dana, pobegao je iz parkića gde se stalno igra, kada je začuo pucnje petardi. Taj 16. decembar Jovana će pamtiti kao najgori dan u životu!

500 evra petface

– Bili smo u parkiću, gde se talno igra. Tu u Bloku 23, na Novom Beogradu. Začuo je zvuk petardi i uspaničeno je počeo da beži. Od tada ne prestajem da ga tražim. Zadnji put je viđen tog dana u 21.16 h na kameri ispred zgrade, samo je protrčao. Crno-bele je boje, nosio je na sebi teget džemperić, a ispod ima ogrlicu koja ide između nogu za povodac, objasnila je Jovana za naš portal!

1.000 eura za onog ko pronađe Bucu – psa koji je nestao na Zvezdari!

500 evra petface

Uprkos tome što je bilo pojedinih dojava o tome gde se pas nalazi, on još uvek nije vraćen vlasnici.

– Javljali su se ljudi, rekli su mi da su ga viđali na više lokacija u gradu, na Altini, Starom sajmištu, na Kvantaš pijaci, ali niko od njih nije pomislio da ga pričuva na kratko dok ja ne dođem po njega. Zato preklinjem bilo koga ko ga vidi, prepozna, ugleda da samo ostane tu dok ne dođem po njega, apeluje Jovana!

500 evra petface

Obzirom da je danima slušala priče i o krađi pasa, Jovana nije časila, već je ponudila i pozamašnu svotu novca (500 eura) za onog ko je eventualno zadržao Putija kod sebe!

– Nažalost, nije čipovan, a ono što je karakteristično za njega jeste izbačena donja vilica i beli čuperak. Molim ljude da mi jave ukoliko ga vide, a onoga ko ga pronađe čeka 500 evra kao nagrada za trud, poručuje vlasnica psa.

EMOCIJE PRŠTE: Susret porodice i psa, koji je nestao pre 9 godina! (VIDEO)

Ukoliko ga vidite i pozovete po imenu, sasvim sigurno će se okrenuti. Takođe, pokušajte sa “keks”, “obeliks”, “Gde je Jovana” ili “Gde je Mila”.

500 evra petface

Jovana je za kraj istakla i da je ova rasa poznata po svom posebnom karakteru koji se ogleda u njihovom lavljem srcu, po čemu je ova rasa i dobila svoje ime. Po pravilu ovi “lavlji psi” ne prihvataju nikoga kao svoje vlasnike, osim prvog.

Ukoliko uočite negde Jovaninu kucu, možete joj se obratiti pozivom na neki od sledeća dva broja: 065/9860622 i 063/8905370

PODELITE, TOLIKO SVI MOŽEMO DA UČINIMO ZA PORODICU LOPUŠINA! 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJSLAĐI ČLAN PROTESTA: Pitali su OVOG PSA zašto protestuje! (VIDEO)
Sledeći tekst„NEPODNOŠLJIVO SU SLATKI“: Veliki crni pas nosi svoju malu drugaricu u kofici! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime