Naslovna VESTI PSI Verovali ili ne: OVAJ PAS JE ALERGIČAN NA LJUDE!

Verovali ili ne: OVAJ PAS JE ALERGIČAN NA LJUDE!

0

Poznato je da su mnogi ljudi alergični na pse, najčešće na pseću dlaku. Ali sigurno niste znali da postoje psi koji su alergični na ljude? Jedan takav pas živi u SAD – u i nažalost zbog svoje osetljivosti nikako da pronađe stalni smeštaj.

TheIndyChannel.com piše kako je reč o crnom labradoru koji se odaziva na ime Adam i alergičan je na ljudsku perut. O čemu se radi u medijima je ispričala Robin Herman, vlasnica organizacije za negu i spašavanje pasa, ujedno i Adamova starateljka.

OVO JE LJUBAV: Dečak psu stavlja masku na lice kako bi ga zaštitio od korone! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

NAŠAO JE POSEBNE PRIJATELJE: Milo zna šta znači bezrezervna ljubav! (FOTO)

– Kad sam vijela njegovu fotografiju na listi za spasavanje odmah sam rekla da ćemo mu mi pomoći – počinje priču Adamova ljudska prijateljica.

Pas je imao vidljiva oštećenja kože, a svi su sumnjali da je uzrok dermatitis izazvan ugrizima buva. Ali ni to što je očišćen od buva, ni vrhunska pseća hrana, ni redovno kupanje u specijalnim kupkama Adam je od početka imao problema s kožom.

Budući da ništa nije pomagalo njegova vlasnica odlučila je da testira Adamovu krv. Krvna slika pokazala je nešto što ona, iako se celi život bavi bolesnim psima nikad u životu nije čula. Veterinar joj je rekao kako je Adam alergičan na ljudsku perut.

Za razliku od bivših vlasnika koji su ga zbog toga izbacili na ulicu Robin Herman to u niti jednom trenutku nije palo na pamet.

– Nije on kriv što je alergičan na ljude. Dobar je i pametan pas koji brzo uči. Od njega nećemo odustati sve dok mu ne bude bolje – nastavlja Adamova prijateljica.

Zaključuje kako bi zahvaljujući postavljenoj dijagnozi njenom psu uskoro trebalo da bude bolje. Naime, lečiće ga se injekcijama kojim se inače uspešno leče deca koja su poput ovog psa alergična na perut.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKONJSKI SERUM ZA LEČENJE KORONE? Argentina započela ispitivanja ANTITELA KONJA!
Sledeći tekstNAPOLEON, ČERČIL I MUSOLINI: Pokorili su ceo svet, ali su pred ovim životinjama drhtali

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime