Naslovna VESTI PSI JEZIV SNIMAK NA KOJEM AUTO UDARA PSA POZNATE VODITELJKE: “Vozač ga je...

JEZIV SNIMAK NA KOJEM AUTO UDARA PSA POZNATE VODITELJKE: “Vozač ga je kotrljao 20 metara, on vuče zadnje noge i pada” (VIDEO)

0

Voditeljka Dušica Jakovljević ispričala je da je njen ljubimac, pas Dona, doživela ozbiljne povrede, pa podelila video zapise kojim je otkrila kako je do toga došlo.

– Prvi snimak – pas istrčava na ulicu. Drugi snimak – na početku je pas koji je već pod kolima, vozač kotrlja psa, Dona ispada posle 20 metara, vuče zadnje noge i pada. Anđela sve vreme vrišti za njima – napisala je Dušica Jakovljević uz video zapise svega što se desilo.

IZBACILI SU GA IZ KOLA U POKRETU! Slučajno ga je ugledala i spasila mu je život! (VIDEO)

 

Pas je lajao i režao na devojčicu, a ustvari SPASIO JOJ JE ŽIVOT! (VIDEO)

 

Brojni pratioci na društvenoj mreži instagram odmah su joj uputili reči podrške, kao i njenoj ćerkici Anđeli, a njihovom voljenom ljubimcu su svi poželeli brz oporavak.

 

Dušica je dalje objasnila da psu Doni predstoji operacija.

– Operacija je sutra, jer mora da prođe 72 sata u ambulanti i na infuziji zbog ogromnih bolova i kako bi se ispratilo stanje, da ne bi došlo do unutrašnjeg krvarenja.

Pre samo nekoliko časova, Dušica je objavila lepu vest.

– Videle smo se upravooo! Dona je super, borac i hrabriša! Posle poljubaca i mazenja, pustile smo je da krene na operaciju, slede ni malo laki sati, a tek dani! Ali sve cemo izdrzati!!! Hvala vam svima beskrajno na podrsci i brizi!

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNajžilavije stvorenje na svetu može da preživi 25 SATI RADIJACIJE, a naučnici otkrivaju kako je to MOGUĆE!
Sledeći tekstSAMO IM ON OVAKO DRŽI PAŽNJU! Bebe retriveri pažljivo slušaju priču ljubičastog zmaja (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime