Naslovna VESTI PSI MAJKA HRABROST: Borila se sa agresivnim babunom da bi zaštitila štence

MAJKA HRABROST: Borila se sa agresivnim babunom da bi zaštitila štence

0
majka hrabrost

Majke dobro znaju na šta su sve spremne da bi pružile svojoj deci sigurnost i zaštitu. Kada je u pitanju život deteta, svaki strah nestaje u momentu kada se on nađe u opasnosti, i to ne važi samo za ljude. Kod različitih životinjskih vrsta materinski instinkt je jednako razvijen i svakodnevno smo svedoci dirljivih priča čiji su protagonisti mame i mladunci.

majka hrabrost

Lojalnost pasa nam je svima poznata, ali zamislite tek tu požrtvovanost majke koja je spremna da se bori čak i protiv agresivnog babuna da bi zaštitila mlade? Znamo da ovi majmuni nisu naivni protivnici, a Lulu je pokazala da zaslužuje orden za hrabrost, i to uprkos tužnoj pozadini priče.

Ne propustite ovu priču: UZBUNA – KRAVA U BAZENU!!!

Naime, ovu slatku ženkicu bi njen vlasnik, ako možemo tako nazvati ljude bez srca, ostavljao na ulici svaki put kada bi ostala trudna. Da sve bude još strašnije, prepredeni vlasnik bi se smišljeno vraćao po Lulu čim se štenci rode, kako bi ih pokupio, prerano odvojio od majke, i zaradio novac prodajući ih.

majka hrabrost

Međutim, ovog puta je situacija bila drugačija jer je Lulu povređena kada je stala u odbranu svojih beba kada ih je napao agresivni babun. Rana koju je zadobila bila je prilično ozbiljna i Lulu je bila potrebna hitna pomoć veterinara. Srećom, vesti o njenoj povredi stigle su i do Sidewalk Specials organizacije koja je priskočila da pomogne hrabroj mami.

majka hrabrost

JA ĆU MU BITI MAMA! – Svi žele malu, izgubljenu bebu lisice.

Skubi, Šip, Dafni i Bananarama, kako su nazvani Lulini štenci, takođe su pošli sa mamom i dobili su neophodnu medicinsku negu. Lulu je najzad sterilisana, što je značilo da bezosećajni vlasnik više neće moći da je koristi radi profita.

Najlepše vesti od svih su te da je Lulu našla i novi dom, gde će joj neki drugi ljudi pružiti svu ljubav koju joj je prethodni vlasnik uskraćivao, a koju je zaslužila. O štencima sada brinu staratelji, dok i njih četvoro ne nađe svoje porodice kojima će ulepšati život.

Izvor: The Animal Rescue Site

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUZBUNA – KRAVA U BAZENU!!!
Sledeći tekstPAS KOJI ZASLUŽUJE ORDEN: Odbranio vlasnicu kojoj je napadač pretio nožem

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime