Naslovna VESTI PSI I „BIG FASHION“ je dog friendly šoping centar – glasajte sa DA...

I „BIG FASHION“ je dog friendly šoping centar – glasajte sa DA ili NE!

8
BIG FASHION petface

BIG FASHION je trenutno najveći šoping centar u starom delu Beograda! Sa preko 100 prodavnica najpoznatijih svetskih i domaćih brendova, dva nivoa i spratom posvećenom opuštanju i zabavi, 8 bioskopskih sala, dečjom igraonicom i predivnim pogledom na Dunav svakako je jedno od omiljenih mesta za kupovinu u prestonici!

Ono što nas najviše raduje je činjenica da je on, pored Delta City-ja, drugi zvanični „dog friendly“ šoping centar u našoj prestonici!

SRAMOTA: „Delta City“ primio niz uvreda zbog odluke da danas zvanično postaje PRVI „DOG FRIENDLY“ šoping-mol u Srbiji!

Bili smo i overili se – vlasnici u želji da „trknu“ u kupovinu a da ne razmišljaju gde da ostave svoje ljubimce, šetaju BIG FASHION-om.

BIG FASHION petface

– Dragi vlasnici pasa, od sada ste dobrodošli da BIG FASHION posetite sa svojim ljubimcem težine do 8kg! Molimo vas da svog psa tokom boravka u centru nosite u rukama. Vidimo se, napisali su na svojoj zvaničnoj Facebook stranici i tako obradovali sve vlasnike.

BIG u Novom Sadu postao „pet friendly“, građani POSLALI NAJGORE UVREDE!

Ono čemu smo svedočili prethodnih meseci i godina je NEGODOVANJE građana naše zemlje, koji ne žele da – kako kažu – vide psa kako se šeta među rafovima u njihovoj omiljenoj prodavnici! Šta vi kažete? Da li vas raduje činjenica da je sve više objekata i kompanija koje omogućavaju ULAZAK pasa i maca?

Nas VRELO, VRLO! Vidimo seeeee u BIG FASHION-u, Višnjička 84 😉

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPODGORICA: NN lice obesilo psa – sutra protest građana!
Sledeći tekstPRE I POSLE: Buldog Mak ne krije radost što je udomljen!

8 KOMENTARA

  1. Konacno da se cuju i tako lepe vesti.
    Sad konacno mizemo na miru da gledamo proizvode polako i sa uzivanjem bez da zurimo i brinemo sta nam ljubimci kid kuce sami rade.
    Zahvaljujem na ovoj divnoj odluci.

  2. Pametna odluka. Vise musterija, bolja prodaja! Zbog zabrane psa u radnjama mnogo puta ne pazarim, sto ne ide u prilog trgovcima. Hvala Big Fashion! Smart move!

  3. Hvala bogu!!! Od skoro sam vlasnik psa i nisam pojma imao koliko je to cimanje, jer moj pas laje ako ostane sam i svuda moram da ga vodim sa sobom. Nadam se da će i ostali shopping centri doneti istu odluku!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime