Naslovna VESTI MAČKE SRBIJO, POMOZI: Anastasija bije NAJTEŽU BITKU – za život, ali ne želi...

SRBIJO, POMOZI: Anastasija bije NAJTEŽU BITKU – za život, ali ne želi da pokloni mace: “Samo da ih neko pričuva”!

0
bije NAJTEŽU BITKU petface

Maj 2017. godine za Anastasiju Gavrilović je bio najgori u dosadašnjem životu! Tog dana joj lekari saopštavaju da boluje od leukemije. Počinje sovju najvažniju bitku – bitku za život! Do sada je prošla kroz četiri ciklusa hemioterapije, a naredni korak je nastavak lečenja u inostranstvu!

Dok prolazi kroz najteže dane, Anastasiji društvo prave mace, koje je ona spasila sa ulice! Sada one u znak zahvalnosti, pokušavaju da njen težak život učine bar malo lakšim! Ista ova hrabra devojka, koja ne odustaje od života, ne odustaje ni od svojih ljubimica! Za brigu o njima zamolila je drugaricu Maju, a ona podelila apel za pomoć!

bije NAJTEŽU BITKU petface

-Zvonio mi je telefon jedno veče, Anastasija me je nazvala iz bolnice i rekla da se vraća u Beograd, da trenutno ne može da bude blizu svojih maca i pitala da li znam nekoga ko bi ih privremeno uzeo. Na moje pitanje “da li želiš da ih udomljavaš, jer naravno svi bi razumeli” odgovorila je: “Ne – oni su moja porodica, samo da budu kod nekoga dok ne ojačam”. U isto vreme je izašao post o tamo nekim ljudima, koji svoju mačku poklanjaju posle 12 godina, jer se sele u svoj stan! To je nepravda!

Porodica poklanja mačku jer „stiže prinova“, a Igor im OVAKO ODGOVORIO!

Mace su naravno privremeno kod mene, mace koje je ona sa sestrom, mamom i tatom spasila sa ulice i lečila. Mislim da vam dalje ne treba objašnjenje kakva je to hrabra devojka i koliko veliko srce ima.Toj devojci je potrebna naša pomoć, navela je Maja u svom obraćanju i poslala reči zahvalnicu od Putina, Mine i Anastasije!

bije NAJTEŽU BITKU petface

N eznamo šta pre da vas zamolimo – da li da pomognete macama, ukoliko možete, da šerujete ako ne možete – jer možda neko od vaših prijatelja može – i da naravno SVI ZAJEDNO UPIŠEMO 396 I POŠALJIMO SMS NA 3030.

Da Anastasija živi! Budimo humani!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHITNO! Vlasnik im je preminuo i oni su ostali sami na svetu!
Sledeći tekstJedan pas u društvu najjačih, zato što je završio jednu od NAJTEŽIH TRKA NA SVETU! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime