Naslovna VESTI MAČKE SRBIJO, POMOZI: Anastasija bije NAJTEŽU BITKU – za život, ali ne želi...

SRBIJO, POMOZI: Anastasija bije NAJTEŽU BITKU – za život, ali ne želi da pokloni mace: “Samo da ih neko pričuva”!

0
bije NAJTEŽU BITKU petface

Maj 2017. godine za Anastasiju Gavrilović je bio najgori u dosadašnjem životu! Tog dana joj lekari saopštavaju da boluje od leukemije. Počinje sovju najvažniju bitku – bitku za život! Do sada je prošla kroz četiri ciklusa hemioterapije, a naredni korak je nastavak lečenja u inostranstvu!

Dok prolazi kroz najteže dane, Anastasiji društvo prave mace, koje je ona spasila sa ulice! Sada one u znak zahvalnosti, pokušavaju da njen težak život učine bar malo lakšim! Ista ova hrabra devojka, koja ne odustaje od života, ne odustaje ni od svojih ljubimica! Za brigu o njima zamolila je drugaricu Maju, a ona podelila apel za pomoć!

bije NAJTEŽU BITKU petface

-Zvonio mi je telefon jedno veče, Anastasija me je nazvala iz bolnice i rekla da se vraća u Beograd, da trenutno ne može da bude blizu svojih maca i pitala da li znam nekoga ko bi ih privremeno uzeo. Na moje pitanje “da li želiš da ih udomljavaš, jer naravno svi bi razumeli” odgovorila je: “Ne – oni su moja porodica, samo da budu kod nekoga dok ne ojačam”. U isto vreme je izašao post o tamo nekim ljudima, koji svoju mačku poklanjaju posle 12 godina, jer se sele u svoj stan! To je nepravda!

Porodica poklanja mačku jer „stiže prinova“, a Igor im OVAKO ODGOVORIO!

Mace su naravno privremeno kod mene, mace koje je ona sa sestrom, mamom i tatom spasila sa ulice i lečila. Mislim da vam dalje ne treba objašnjenje kakva je to hrabra devojka i koliko veliko srce ima.Toj devojci je potrebna naša pomoć, navela je Maja u svom obraćanju i poslala reči zahvalnicu od Putina, Mine i Anastasije!

bije NAJTEŽU BITKU petface

N eznamo šta pre da vas zamolimo – da li da pomognete macama, ukoliko možete, da šerujete ako ne možete – jer možda neko od vaših prijatelja može – i da naravno SVI ZAJEDNO UPIŠEMO 396 I POŠALJIMO SMS NA 3030.

Da Anastasija živi! Budimo humani!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.