Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Borderka Kvik opravdala ime i postala najbrža u agiliti trci!

BEOGRAD: Borderka Kvik opravdala ime i postala najbrža u agiliti trci!

0
border petface

Za Beograđanku – borderku Kvik – ovo je bila srećna nedelja! Ona je u takozvanoj “trci parova” na ovogodišnjem 58. po redu CACIB-u, sa svojim vlasnikom Milošem, najbrže prešla sve prepreke i opravdala svoje ime 😉

Naime, bogat program ovogodišnje Međunarodne izložbe pasa u Beogradu, upotpunili su drugari iz Kinološkog društva Singidunum, koji su održali prezentaciju agiliti sporta, poslušnosti i trikova u centralnom ringu.

border petface

Prezentacija je počela prikazom poslušnosti i izvođenjem različitih trikova, a osim velikih i brzih bordera i maliona, učestvovali su i mali jorki kao i mešanaci Suzi i Pipi.

Pročitajte još:
DOG CHOW: Hrana za život pun avantura!

Takođe, publika je sa oduševljenjem pozdravila dinamične vežbe sa elementima osnovne poslušnosti i trikovima. Svi su uživali, dok su iz “Singidunum”-a pokazivali kako i pored, sedi, mesto i druge komande poslušnosti mogu biti deo zabave i igre.

border petface

Publika je takođe imala priliku da se oproba u agilitiju, a ovaj deo je posebno bio zanimljiv najmlađim posetiocima koji su vežbali sa iskusnim psima ovo Kinološkog društva!

border petface

Organizovali smo malo agiliti takmičenje za potpune početnike, a glavnu nagradu – kurs agilitija i poslastice našeg sponzora Purine Dog Chow, je osvojio džek rasel Vule.

Pročitajte još:
PSEĆA UPORNOST: Psi tragači najčešći izbor prilikom traganja za nestalima!

border petface

Džek rasel terijer Vule i njegov vlasnik, koji su se najbolje pokazali među onima koji su prvi put probali da preskaču prepreke, dobili su poklon – kurs agilitija i poslastice sponzora Purine – Dog Chow!

DIVAN, DIVAN DOGAĐAJ!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvaj mačak se ne odvaja od bebe sa srčanim problemima!
Sledeći tekstOvaj penzioner nudi 500 KM i svoj automobil kao nagradu za izgubljenog psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime