Naslovna VESTI PSI TRAŽI SE CRVENI „SMART“ – Izbacili zanemarenog psa iz automobila i pobegli.

TRAŽI SE CRVENI „SMART“ – Izbacili zanemarenog psa iz automobila i pobegli.

0
Traži se Crveni Smart

Hajde da pomognemo da se pronađu osobe koje misle da mogu nekažnjeno da muče, a potom odbace psa. Potrebna nam je pomoć svih koji imaju neku informaciju koja bi pomogla da se podnese prijava protiv ljudi koji nemaju milosti.

Traži se Crveni Smart

Prema objavi sa Fejsbuk stranice Ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ pre dva dana su dobili dojavu i snimak koji pokazuje kako dve osobe izbacuju psa iz svog automobila. Pas je izbačen iz automobila marke „Smart“, crvene boje. Očevici su primetili ženu koja je sedela za upravljačem dok je muškarac izneo psa i ostavio ga pokraj pustog dela puta kod Orlovata.

Pročitajte i ovo: MUKAMA NEMA KRAJA – Radovanu će Komunalna policija srušiti kućicu!

Nažalost, nisu uspeli da zapišu registarske tablice vozila ali se zna da se radi o vozilu sa oznakama ZR. Kada su spasioci stigli na lice mesta, ustanovili su da se radi o mužjaku Malinoe u veoma lošem fizičkom i zdravstvenom stanju. Pas je bio previše mršav i prepun krpelja. Pošto nije bio mikročipovan niti je imao bilo kakvu oznaku, dobio je ime Živko.

Traži se Crveni Smart

Živko je sada u hraniteljskom domu. Pažljivo je očišćen od krpelja, redovno dobija normalnu hranu i čeka se da se pokažu eventualni simptomi nekog od oboljenja koje mogu da prenesu krpelji. Živko će se oporaviti ukoliko ne dođe do nekih komplikacija. Ali ostaje još jedan važan posao da se obavi.

Pročitajte i ovo: 4 GODINE TUGE, BOLA i NADE – Sneško je bačen sa trećeg sprata i preživeo pakao!

Da se identifikuju osobe koje su učinile ovo nedelo. Da se pronađu i privedu pravdi. Da plate sopstvenom patnjom za ono što su učinili Živku. Zato se mole svi koji imaju informacije koje bi pomogle identifikaciji zločinaca da se jave i pomognu. Uostalom, nema mnogo crvenih Smartova u Zrenjaninu i okolini.

 Izvor: Facebook Ljubitelji životinja i prirode „Zelene šape“

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMUKAMA NEMA KRAJA – Radovanu će Komunalna policija srušiti kućicu!
Sledeći tekstOVAJ ČOVEK JE POMOGAO KOLIKO MOŽE – Priključimo se i zaštitimo ulične pse i mace od nadolezećih vrućina!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime