Naslovna VESTI PSI SVETSKI MOMENAT BROJ 1: Druženje psa i leptira postalo SVETSKI HIT na...

SVETSKI MOMENAT BROJ 1: Druženje psa i leptira postalo SVETSKI HIT na društvenim mrežama!

0
druzenje psa i leptira petface

Ovo je najveći hipik među kučićima. Njega zanimaju samo lepe stvari, igra i mirisanje cveća. On je kao dobri bik Ferdinand. Nikakve grube igre, kakve njegovi vršnjaci redovno upražnjavaju ne zanimaju, AMoka interesuje samo one najlepše stvari u životu, MIR, LJUBAV, LEPOTA!

Ovo je priča o drugarstvu psa i leptira. Jednog dana kada je Mok družio sa svojim vlasnikom u njihovom dvorištu u posetu mu je došao neko neočekivan.

PROČITAJTE I:

SLAMA SRCE: Ovako PAS PLAČE zato što mu se prvi put pružila PAŽNJA!

Na zidić ograde, uz koje je raslo cveće, leptir se spuštao na lišće i latice cveća kako bi ogrejao, na suncu svoja krilašca. Kada ga je Mok spazio, odmah mu je dotrčao i počeo je da ga prati pogledom, skakao je za njim i bio je srećan u njegovom društvu.

Nije dugo prošlo, a Moku je leptir sleteo na njuškicu i Mok je bio oduševljen njegovim prisustvom.  

druzenje psa i leptira petface

Mok i leptir su uspeli da budu mirni čitavih 15 minuta dok je Mokov vlasnik uspeo da napravi nekoliko fotografija koje su ostale za uspomenu svima. Oni su danas postali svetski hit. 

Nema toga ko ne vidi ovu fotografiju, a da se ne razneži. Mok i leptir su bili predivni, tih 15-ak minuta koliko je potrajala njihova ljubav. A s obzirom na to da leptir živi jedan dan, sigurni smo da je ovo za leptira bilo dugogodišnje prijateljstvo.

Uživali smo gledajući ih…

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSRAMOTA ZA KOMŠIJE: Građani Hrvatske pohitali da pomognu zagženom mačetu, UDRUŽENJA I NADLEŽNI IH ODBILI!
Sledeći tekstOSTAVILI KUČE NA ULICI DA UMRE, srećom spasila ga je jedna GUSKA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime