Naslovna VESTI PSI VIDEO: Kujicu Ebony je vlasnica ostavila jer se odselila iz Hrvatske!

VIDEO: Kujicu Ebony je vlasnica ostavila jer se odselila iz Hrvatske!

0

Njeno ime je Ebony i do skoro je imala svoj dom i porodicu! Devojčica koju su nakon toliko godina napustili! Naime, kako prenosi Index.hr, kada je bila maleno štene jedna žena je bila jako zainteresovana za nju. Obećanje da će preuzeti odgovornost za Ebony do kraja njenog života – NIJE ODRŽALA!

Ebony je ostala sama, jer je vlasnica otišla u inostranstvo, zbog posla. Ostavljena je jednoj starijoj ženi, koja zbog godina nije mogla adekvatno da brine o njoj!

PRIMER SVIMA: Deca iz vrtića skupila hranu i stvari za napuštene pse!

Ebony je tada počela da beži od kuće i na kraju je završila u gradskom azilu. Na silne pozive, njena prava vlasnica se nije javljala nekoliko dana, a kada se javila rekla je da je ona više ne želi. Tada je brigu o nesrećnoj kujici preuzelo hrvatsko udruženje „Indigo“.

Ebony petface

Ebony je preuzeta u očajnom stanju s tugom u očima. 10 dana nakon preuzimanja, ona se oštenila, na svet je donela 4 male bebe, koje su nazvane po prolećnom cveću – Preslica, Frezija, Đurđica i zgodni dečko Zumbula. Jedna beba je nažalost izgubila borbu za život, a ostali rastu i dobro napreduju, napisali su iz ovog hrvatskog Udruženja!

Sada već imaju mesec dana i uskoro će biti spremni za novi dom. I oni će se verovatno brzo udomiti, a Ebony? Draga i divna kujica od svega 3 godine, koja je ostavljena bez trunke empatije, bez imalo ljubavi i dalje veruje ljudima i nada se da će i njoj konačno osvanuti sunce i da će i ona imati porodicu kakvu zaslužuje.

HRVATSKA: Baka Savka ima 97 godina, malu penziju i VELIKO SRCE za napuštene životinje!

Ukoliko želite da ih udomite ili im pomognete na bilo koji način, možete kontaktirati udruženje „Indigo“, na e-mail: udruga.indigo@gmail.com  ili na njihovoj Facebook stranici.

Takođe, uplate za ovu divnu porodicu se vrše na sledeći način:

IBAN : HR1123600001102382959

SWIFT : ZABAHR2X

Zagrebacka banka

donacijski halofon 060980980

s naznakom za Ebony i bebe

PODELIMO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRadnik azila u Kraljevu van radnog vremena, nasilno hvata psa Bendžija, ljubitelja dece!
Sledeći tekstI ZVANIČNO: Otvoren PRVI MUZEJ posvećen jednoj rasi pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime