Naslovna VESTI GLODARI EKSKLUZIVNO: „ZARA“ odbila da prekine proizvodnju odevnih predmeta od Angore zečeva!

EKSKLUZIVNO: „ZARA“ odbila da prekine proizvodnju odevnih predmeta od Angore zečeva!

0
zara-protiv-ubijanja-zeceva-petface

Ovaj video ste sigurno videli. Videlo ga je preko milion ljudi širom sveta, a onda je naređeno da ga uklone sa You Tube-a. Da podsetimo, Organizacija za zaštitu životinja, PETA, na You Tube kanalu postavila je snimak, tajno snimljen u jednoj od fabrika u kojima se odgajaju Angora zečevi, a koji prikazuje brutalno zlostavljanje i maltretiranje zečeva. Na snimku se jasno vidi kako u Kini vezuju zeca i dok je živ mu bukvalno čupaju krzno, a onda ih tako krvave i ogoljene vraćaju u kaveze.

zara-protiv-ubijanja-zeceva-petface

Angora krzno je inače cenjeno širom sveta, koristi se za izradu džempera, šalova…Ovaj šokantni video naveo je poznate trgovinske lance odevnih proizvoda H&M, Kelvin Klajn i Tomi Hilfiger da obustave prodaju Angora krzna, jer smatraju da to što se radi na kineskim farmama nije humano. Međutim, kako prenosi “Hafington post”, “GAP” i “Zara” ipak su odlučile da ne obustave prodaju Angora proizvoda.
Ova odluka ih je koštala besa svih ljubitelja životinja u svetu, tako da je pokrenuta onlajn peticija  u kojoj se poziva trgovinski lanac “Zara”  da zaustavi prodaju Angora proizvoda.
UZNEMIRUJUĆI VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSJAJNO: Veverica, glavna cimerka u studentskom domu!
Sledeći tekstDuško Dugouško – najpopularniji animirani zec svih vremena!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime