Naslovna VESTI FARMA SPASA – Mesto gde se svaki život posebno ceni!

FARMA SPASA – Mesto gde se svaki život posebno ceni!

0
Farma spasa

Kada je krava Houp spasena iz klanice sada već davne 2011. godine, retki su verovali da će jedna farma postati pravo svetilište za život onih koji su bili osuđeni na smrt. Na ostrvu Egina, na sat vremena od Atine nalazi se Vruva, farma spasa za preko 100 životinja.

Farma spasa

Farma Vruva je jedinstveno mesto za grčke standarde. To je dom u kome su spas pronašli psi, mačke, konji, magarci, ovce, koze, kokoške, svinje, krave… Vruva je mesto kao ni jedno drugo.

Pročitajte i ovo: BRINE O VELIKOJ PORODICI – Spasao više od 70 životinja i obezbedio im jedinstven dom.

Farma je nastala tokom velike ekonomske krize. Houp je tada imala samo godinu dana ali je sa još 19 drugih krava bila u kamionu na putu za klanicu. Srećom po nju i sve druge iz ovog transporta smrti volonteri su uspeli da skrenu kamion sa stravičnog puta i da ih prebace u Vruvu. To je bio i početak stvaranja mesta gde je svaki život važan.

Farma spasa

Očigledno vođeni veganskom filozofijom, radnici su stvorili jedinstvenu ekološku zajednicu u kojoj se primenjuju održiviji i isplativiji načini života na ovoj već izmučenoj planeti. Opstanak Vruve zavisi od donacija i volonterskog rada. Uslovi za život ljudi su skromni ali boravak i rad na farmi su jedinstveno iskustvo.

Pročitajte i ovo: DOBROTA NA DELU – Ulični pas USVOJIO i BRANI napuštene štence!

Farma spasa

Vruva poziva sve koji žele i mogu da pomognu da se odazovu pozivu i pomognu da životi koji su spašeni nastave svoj opstanak. Ko želi da stekne fenomenalno iskustvo i da volontira na ovoj farmi, može da se prijavi putem e-maila: skulospito@jahoo.gr

Farma spasa

Izvor:  theorphanpet.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRINE O VELIKOJ PORODICI – Spasao više od 70 životinja i obezbedio im jedinstven dom.
Sledeći tekstNAJTUŽNIJE OČI JEDNE STARICE – Gladna i očajna, tražila je samo ljubav!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime