Naslovna VESTI MAČKE FENOMENALNO: Ovo je mali KRISTIJAN – mačak navijač!

FENOMENALNO: Ovo je mali KRISTIJAN – mačak navijač!

0
Kristijan, macak navijac

Ovaj preslatki mačak imao je samo četiri meseca i do samog početka Svetskog prvenstva televizor je u potpunosti ignorisao. To je potpuno razumljivo, jer šta se zanimljivo i daje na tom TV-u sem dosadnih serija i rijaliti programa? Ipak, nešto veličanstveno se dogodilo! Gromoglasno navijanje sa tribina, nadmetanje igrača na terenu i borba za pobedu učinili su čudo! Sada je mali Kristijan postao ultimativni navijač iz ove porodice i jedini vlasnik televizora u dnevnoj sobi.

kristijan macak navijac

Krzneni fan nije čekao ni trena već je prvi šut ka golu ispratio tako što je celoj porodici Dmitrović zaklonio pogled na ekranu. Od tog trenutka svima je postalo jasno da će TV postati samo Kristijanov i da se nema smisla buniti. Podela glasnih „mjauka“ postala je način obračunavanja sa dinamikom na terenu. Kristijan poručuje: “Za one koji ne znaju, postoje dve vrste ‘Mjau’ navijanja: Mjau iz sreće kada tim pobeđuje i mjau iz razočarenja kada tim gubi”. Eto, sve što je mali Kristijan tih dana radio jeste iščekivanje novog prenosa iz Brazila!

kristijan macak navijac

Tapkanje šapicama po velikom ekranu i neprestano mjaukanje možda i utiču na pobedu određenog tima, jer Kristijan je do sada pogodio sve rezultate. Ššššš, to  mora ostati tajna! Mi ne smemo otkrivati njegove prognoze zbog uticaja na kvote u kladionicama, ali ono što je sigurno to je da ovaj mačor uvek navija za pobednički tim! Maca je tada poručila: “Do sledećeg Prvenstva možete imati TV!” 😀

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUpoznajte Venus: Fenomenalnu mačku sa dva lica!
Sledeći tekstUpoznajte Sićušnu: mačku koja je BILA najdeblja na svetu. A sada…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime