Naslovna VESTI ZADRŽITE SUZE: Ova žena fotografiše POSLEDNJE TRENUTKE vlasnika i njihovih ljubimaca! (FOTO)

ZADRŽITE SUZE: Ova žena fotografiše POSLEDNJE TRENUTKE vlasnika i njihovih ljubimaca! (FOTO)

0

Bivša čuvarka u zoološkom vrtu, 60-godišnja Kristin Zabawa, uzela je fotografski aparat u ruke kako bi ovekovečila dirljive scene oproštaja vlasnika pasa od svojih ljubimaca.

Tako je snimila poslednje trenutke umirućih ljubimaca i njihovih vlasnika kako se opraštaju od svojih vernih prijatelja. Na svakoj toj fotografiji se  vidi sva ljubav, vezanost i sve ono što su doživeli i proživeli zajedno.

Ne ideš ti nigde! Ovaj preslatki pas redovno SPREČAVA vlasnika da ode na posao! (VIDEO)

Kristin dolazi na poziv vlasnika, a mnogi vlasnici ističu da su im fotografije poslednjeg dana izuzetno pomogle u fazi tugavanja te da nikada nisu požalili što su pozvali Zabawu koja je ovekovečila poslednje trenutke njihovih vernih prijatelja.

Mnogim vlasnicima je teško nazvati fotografkinju, jer se teško nose sa realnošću da njihovog voljenog ljubimca nekoliko dana ili sati deli od smrti. Tako da je za njih, kako kaže, i sam poziv početak faze oproštaja i tuge.

– Mnogim ljudima sama ideja SoulSessions je vrlo tužna – kaže fotografkinja, ali ona to ne doživljava kao kritiku, jer kako ističe tuga je emocija koja nam pomaže u procesu tugovanja. A tokom snimanja vlasnici i sama fotografkinja prožive puno emocija, od smijeha, tuge do ljubavi.

LJUDE JE IZBEZUMIO PAS KOJI VUČE MAČKU a onda su SHVATILI da nije sve kao što izgleda! (VIDEO)

Svaka fotografija priču svoju priča… Mi ništa ne bismo dodali. Znamo da je svaki rastanak sa ljubimcem pretežak, ali ovo je još jedna od neizbrisivih uspomena koju uvek možete imati kraj sebe, da vas podseti na sve lepe dane i trenutke provedene sa njima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAMALO DA OSTANE PARALIZOVANA! Malena Bin je doživela pravi užas sa samo 6 nedelja! (FOTO/VIDEO)
Sledeći tekstUŽAS U ZAJEČARU: Pronađen teško bolesni pas – stanje mu je kritično! (UZNEMIRUJUĆE)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime