Naslovna VESTI HRVATSKA: Fudbaler USMRTIO KOKOŠKU koja je uletela na teren, JEDNIM UDARCEM! (VIDEO)

HRVATSKA: Fudbaler USMRTIO KOKOŠKU koja je uletela na teren, JEDNIM UDARCEM! (VIDEO)

0
fudbaler usmrtio kokosku petface

Snimak koji je uzdrmao ljubitelje životinja objavljen je putem Youtuba i na njemu se vidi kako je igrač hrvatskog tima 2. lige županije Sisačko-moslavačke šutnuo kukošku i tako je ubio. On je zatim uzeo kokošku i prebacio je preko ograde. 

Igrač je naveo da sve ovo nije bilo namerno, da tim ima stalno probleme sa kokoškama i da je to sve uradio jer je bilo nervoze na utaknici, a rezultat je bio osetljiv.

-One ulaze na teren tokom utakmica, teren bude pun izmeta. Potrčao sam da ih rasteram, zamahnuo sam nogom i jednu slučajno usmrtio, rekao je Gazdek, igrač koji je ubio kokoškuza 24sata.hr.

PROČITAJTE I:

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pas BRANI STOMAK svoje trudne vlasnice! (VIDEO)

DOK ČEKA EUTANAZIJU: Slika tužnog psa koji čeka uspavljivanje, OBIŠLA SVET! (VIDEO)

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto! (VIDEO)

Grizek je komšijama poslao pismo i novu kokošku i rekao je da mu je bilo žao zbog onoga što je uradio. On je takođe izrazio nadu da ga javnost neće osuditi, jer ima u svom domaćinstvu psa i dve mačke. 

Šta dalje reći? Sami procenite i prosudite… 🙁

Prisetimo se da je nedavno sprečeno trovanje životinja u Srbiji:  Brzom reakcijom Tima za zbrinjavanje divljih životinja Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode, u saradnji sa policijom iz Bačke Topole, opštine inspekcije za zaštitu životne sredine, Ekološkim društvom „Arhus“, DZPPS i pokrajinskom inspekcijom za zaštitu životne sredine, sprečeno je u blizini zaštićenog područja „Bačkotopolske doline“ masovno trovanje divljih životinja, uklanjanjem postavljenih zatrovanih mamaka, navodi se u saopštenju Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode. 

Detaljnim pretraživanjem terena, pronađena su dva otrovana mišara (Buteo buteo) i jedna svraka (Pica pica), kao i preko pet kilograma zatrovanog mesa na ukupno sedam lokaliteta u okviru dve velike poljoprivredne parcele pod mladim žitom. Leševi životinja i prikupljeni mamci, predati su na analizu u Institut za veterinarstvo „Novi Sad“.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV BORAC: Korišćen je za borbe pasa, OSTAVLJEN JE POVREĐEN, a onda je sam potražio pomoć! (VIDEO)
Sledeći tekstOVO JE PRIČA ODBAČENOG PSA: “Mene si izbacio i ZAMENIO ME MALIM PSOM!” (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime