Naslovna VESTI Jedan golub je svio gnezdo na policijskom automobilu, a policajci su mu...

Jedan golub je svio gnezdo na policijskom automobilu, a policajci su mu odgovorili na najlepši mogući način!

0
golub petface

Kada su policajci iz Ohaja pronašli nezvanog gosta na svom patrolnom automobilu, učinili su nešto neverovatno. Naime, jedan golub je napravio gnezdo na šofer-šajbni jednog njihovog vozila. Ne samo da su pernatu pridošlicu ostavili u svom novom domu, već su se odlučili da mu boravak učine što prijatnijim.

Pročitajte još: 

Beskućnik (70) zbog hranjenja golubova plaća kazne!

golub petfacePolicija Ohaja nedavno je imala posla sa jednim pernatim vandalom. Jedan golub napravio je gnezdo na šofer-šajbni jednog patrolnog automobla. Iako se ove može protumačiti kao provokacija organa reda, policajci su odreagovali na najlepši mogući način. Naime, umesto da shvate ovaj postupak kao prekršaj, oni su odlučili da daju sve od sebe da golubu bude što udobnije u svom novom gnezdilištu. Oni su postavili kišobran kako bi pticu zaštitili od spoljnih uticaja. Pored toga, oni su nadgledali parrking i postavili traku oko vozila, kako bi se postarali da ovu buduću majku niko ne uznemirava. Takođe, oni su shvatili da je golubica koju su nazvali Gerti verovatno gladna, tako da su iskopali crve kako bi je nahranili.

Pročitajte još: 

VRATIO VERU U HUMANOST: Dečak živi na ulicama Beograda, a svoj obrok deli sa golubovima!

golub petfaceMi brinemo za sve živote – kako za ljudske, tako i za životinjske. To je ono što mi zovemo služenje zajednici, rekao je portparol policije Kevin Rilej lokalnoj televiziji.

Zaista, zaista divna priča koja pokazuje kako je malo potrebno da budeš čovek.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDRAŽEVAC: Dvomesečno mače pronađeo ispod haube, HITNO TRAŽI DOM!
Sledeći tekstŠnudla – najpopularnija “dizajnirana” rasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime