Naslovna VESTI PSI HOROR: Uginule životinje u Kladovu bacaju na deponiju, OTROVANI VLASNIČKI PSI!

HOROR: Uginule životinje u Kladovu bacaju na deponiju, OTROVANI VLASNIČKI PSI!

0
horor petface

-Samo je jedno odvratnije i gore od onih koji truju i ubijaju životinje. A to su oni podmukli koji će sve uraditi da sakriju dokaze kako bi izbegli odgovornost za grubo kršenje zakona i krivična dela koja čine. Trovač je ubio u nedelju nekoliko vlasničkih pasa, među kojima je bilo i jedno vlasničko štene, kao i psa koji je prošao CNR pragram našeg udruženja, rekla je Gabrijela Draganović iz Udruženja Kladovske šapice. 

Podneta je prijava policiji i javnom tužilastvu.

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

-I nije dovoljno što je na keju, na gradskoj plaži i u parku gde se igraju deca postavljen otrov u subotu i nedelju cime je učinjeno krivično delo izaživanja opšte opasnosti clan 278. Krivičnog Zakona Republike Srbije. Već je ugrozavanje i trovanje svih živih bića nastavljeno time što su prolaznici ugrozili svoje zdravlje dodirivanjem otrova. U blizini je gradska česma i Dunav u čije se vode otrov sliva. Trovač je ugrozio svačije zdravlje i doprineo da se zemljiste i voda zatruj, navel Gabrijela i dodala da su u jučerašnjem razgovoru sa direktorom JP Komunalac dobili saznanje o njegovoj neodgovornosti i nepoštovanje Zakona o komunalnim delatnostima, gde on bahato izjavljuje da mu se može da krši zakon i da zatrovane leševe baca na deponiju koja je u nadležnosti opštinske uprave.

Prema Gabrijelinim rečima još je izjavio da i uginule od bolesti domaće životinje, krave, svinje, telad takođe bacaju na deponiju. Time direktno doprinosi širenju zaraze, trovanju ptica i životinja, kao i izlivanju otrova u podzemne vode koje teku prema svim okolnim selima gde se meštani redovno snabdevaju vodom iz bunara.

-Upitan da li zna kako se neškodljivo odlazu leševi, odgovorio je da se mnogo zakona krši u Srbiji, pa može i on, jer eto oni to tako rade. Nakon samo sat vremena od razgovora, deponija je sa svih strana počela da gori i može se naslutiti da to liči na prikrivanje dokaza. Kada smo tamo otišli već je sve izgorelo a plamen je još tinjao na nekoliko mesta gde ima suvog rastinja i u neposrednoj blizini šume, objasnila je Gabrijela.

Gabrijela je kazala da će o ovome ce biti obaveštene sve nadležne institucije.

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSLEDICE UDISANJA DIMA KOD MAČAKA: Kašalj, povraćanje, nesvestica sve su to simptomi!
Sledeći tekstRODILA IH JE U SMEĆU: Do ove ženkice spasioce je vodio TRAG KRVI! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime