Naslovna VESTI PSI HOROR: Uginule životinje u Kladovu bacaju na deponiju, OTROVANI VLASNIČKI PSI!

HOROR: Uginule životinje u Kladovu bacaju na deponiju, OTROVANI VLASNIČKI PSI!

0
horor petface

-Samo je jedno odvratnije i gore od onih koji truju i ubijaju životinje. A to su oni podmukli koji će sve uraditi da sakriju dokaze kako bi izbegli odgovornost za grubo kršenje zakona i krivična dela koja čine. Trovač je ubio u nedelju nekoliko vlasničkih pasa, među kojima je bilo i jedno vlasničko štene, kao i psa koji je prošao CNR pragram našeg udruženja, rekla je Gabrijela Draganović iz Udruženja Kladovske šapice. 

Podneta je prijava policiji i javnom tužilastvu.

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

-I nije dovoljno što je na keju, na gradskoj plaži i u parku gde se igraju deca postavljen otrov u subotu i nedelju cime je učinjeno krivično delo izaživanja opšte opasnosti clan 278. Krivičnog Zakona Republike Srbije. Već je ugrozavanje i trovanje svih živih bića nastavljeno time što su prolaznici ugrozili svoje zdravlje dodirivanjem otrova. U blizini je gradska česma i Dunav u čije se vode otrov sliva. Trovač je ugrozio svačije zdravlje i doprineo da se zemljiste i voda zatruj, navel Gabrijela i dodala da su u jučerašnjem razgovoru sa direktorom JP Komunalac dobili saznanje o njegovoj neodgovornosti i nepoštovanje Zakona o komunalnim delatnostima, gde on bahato izjavljuje da mu se može da krši zakon i da zatrovane leševe baca na deponiju koja je u nadležnosti opštinske uprave.

Prema Gabrijelinim rečima još je izjavio da i uginule od bolesti domaće životinje, krave, svinje, telad takođe bacaju na deponiju. Time direktno doprinosi širenju zaraze, trovanju ptica i životinja, kao i izlivanju otrova u podzemne vode koje teku prema svim okolnim selima gde se meštani redovno snabdevaju vodom iz bunara.

-Upitan da li zna kako se neškodljivo odlazu leševi, odgovorio je da se mnogo zakona krši u Srbiji, pa može i on, jer eto oni to tako rade. Nakon samo sat vremena od razgovora, deponija je sa svih strana počela da gori i može se naslutiti da to liči na prikrivanje dokaza. Kada smo tamo otišli već je sve izgorelo a plamen je još tinjao na nekoliko mesta gde ima suvog rastinja i u neposrednoj blizini šume, objasnila je Gabrijela.

Gabrijela je kazala da će o ovome ce biti obaveštene sve nadležne institucije.

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.