Naslovna VESTI HUMANOST PRE SVEGA: Kragujevčani, u nedelju dođite svi da skupimo što više...

HUMANOST PRE SVEGA: Kragujevčani, u nedelju dođite svi da skupimo što više poklončića za napuštene životinje!

0
humanost pre svega petface

Oni nisu krivi što su na ulici. Ljudi iz zabave, a ne ljubavi kupuju ljubimce i kada im postanu teret i obaveza surovo ih puštaju na ulicu. Njihovi vlasnici ne misle o tome kako će se snalaziti za hranu, da li će se razbolet i da li će na ulici pronaći ljude koji ih voleti.

O napuštenim životinjama na ulici birnu se nadležne službe grada na čijoj se teritoriji nalaže, udruženja za zaštitu i prava životinja i pojedinci sa dovoljnom svešću o teškom životu i jednakim pravima za sve.

Nova godina je vreme u kojem svi uživamo i željno iščekujemo da dođe taj dan kada ćemo otvoriti poklone svojih najmilijih da vidimo šta su nam darivali. Takođe, se radujemo, ali i pomalo strepimo da li ćemo mi na pravi način obradovati svoje najmilije.

humanost pre svega petface

Kada su u pitanju životinje one nisu izbirljive i svaka pomoć će im dobro doći. Zato se i ove godine u Tržnom centru Kragujevac Plaza u nedelju 9. decembra prikupljaju poklončići za napuštene životinje.

Udruženje Crvena šapica će na svom štandu u okviru najveće novogodišnje žurke za kućne ljubimce u Kragujevcu skupljati paketiće za napuštene i ostavljene životinje.

I ove godine se držimo parole NOVA GODINA ZA SVE, jer će baš u nedelju pravi pravcati Deda mraz za kućne ljubimce doći u Kragujevaci i od 13 časova će u Kragujevac Plazi obradovati kućne ljubimce.

Postarajmo se da ni napuštene životinje ne ostanu zanemarene. sve što vi treba da uradite je da spakujete nešto što vašem ljubimcu neće možda biti neophodno – ćebence, peškire, hranu, opremu, kozmetiku. Sve ćemo sakupljati i na kraju dana darovati napuštenim kucama i macama!

PRIJAVITE SE ZA NAŠU NOVOGODIŠNJU ŽURKU na linku:

i vidimo se u nedelju, 09. decembra od 13h u Tržnom centru Kragujevac Plaza da dokažemo i pokažemo da JESMO HUMANI i da ZAJEDNO BRINEMO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHIT: Genijalci pronašli su način da zaštiti svoju JELKU OD LJUBIMACA! (FOTO)
Sledeći tekstUZNEMIRUJUĆI SNIMCI: NEVEROVATAN OPORAVAK nakon što joj je stomak bio otvoren, bešika probušena i karlica prolomljena! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime