Naslovna VESTI MAČKE Ivan se pohvalio slikom na kojoj kolje mače, pa dobio pretnje smrću!

Ivan se pohvalio slikom na kojoj kolje mače, pa dobio pretnje smrću!

1
Ivan petface

Njegovo ime je Ivan, i slobodno možemo reći da je trenutno najomraženija ličnost na društvenim mrežama. Naime, fotografiju na kojoj se vidi istraumirano mače, kojem Ivan drži nož pod grlom, izazvala je bes kod ljubitelja životinja!

Spornu fotografiju je objavilo „Levijatan“ udruženje na svom Instagram profilu, a salve negativnih komenatara se samo nižu.

– Pa, dobro, koliko vas bolesnih ima tamo napolju? Koliko treba da budeš pomeren u glavi da staviš nož maci od par dana pod grlo i presuđuješ joj na gruštvenoj mreži glasanjem sa “da i ne”? I, Ivane, nisi nas obavestio o odluci? Da li si posejao smrt ovoj nemani ili je glasanje presudilo da ipak preživi? I koja te je to tek budaletina slikala dok si ovo radio? Ili čak ne mora da te je iko slikao, dovoljno je što si okačio ovo. Poremećeni umovi, napisali su ljudi iz „Levijatana“, a onda su komentari i bes ljubitelja životinja počeli da se nižu.

F.H. iz Sarajeva se pohvalio na Facebook-u: KOLJEMO PSE VRLO POVOLJNO!

-Smeće jedno, zar tako pobjeđuješ komplekse i frustriranost da ubijaš nemoćne životinje

-Povraća mi se od ljigavosti. Odakle toliki broj sličnih njemu, na kojoj grani rastu tako velikom brzinom? Kao neka genetska greška rasprostranjena virusom

-Prestanite da se iživljavate nad stvorenjima manjim, slabijim od sebe koji nisu u stanju ili mogućnosti da vam uzvrate. Ili samo nad njima i smete?

-Ne mogu a da se ne zgrozim na ovakve umove i neiživljene boleštine

!!!!WARNING DISTURBING PHOTO – STOP ANIMAL ABUSE!!!!! Pa, dobro, koliko vas bolesnih ima tamo napolju??? Koliko treba da budeš pomeren u glavi da staviš nož maci od par dana pod grlo i presuđuješ joj na gruštvenoj mreži glasanjem sa “da i ne”? I, Ivane, nisi nas obavestio o odluci? Da li si posejao smrt ovoj nemani ili je glasanje presudilo da ipak preživi? I koja te je to tek budaletina slikala dok si ovo radio? Ili čak ne mora da te je iko slikao, dovoljno je što si okačio ovo. Poremećeni umovi. Prestanite da se iživljavate nad stvorenjima manjim, slabijim od sebe koji nisu u stanju ili mogucnosti da vam uzvrate. Ili samo nad njima i smete? Pokažite koliko ste jaki time što ćete ovakvu životinjicu usvojiti, odgajiti, pomagati ili zaštiti, jer čovek je veliki samo onoliko koliko drugome pomogne! #levijatan #pokretlevijatan #stopnasiljunadzivotinjama

A post shared by Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on

– Uzvratila bih mu istom mjerom

– Dabogda umra poremećeni psihički bolesniku

-Zapalite ga,

samo su neki od komentara.

Spekuliše se da je slika „fotošopirana“, a sa tačnošću ne zna ni da li je „skinuta sa Interneta“. Bilo kako bilo, ovaj momak očigledno podržava i propagira nasilje nad životinjama, čim se ovakva fotografija našla na njegovom profilu,..

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.