Naslovna VESTI PSI MALIŠA IDE IZ RUKU U RUKE! Stigla je najlepša vest – najzad...

MALIŠA IDE IZ RUKU U RUKE! Stigla je najlepša vest – najzad se skrasio!

0
Pas Mališa dobio dom

Priča o Mališi nije nimalo jedinstvena. Ali on je jedinstven… kao i svaki pas. Star je svega 3 meseca i ide iz jednih ruku u druge. Zašto, to nikada nećemo razumeti.

Pas Mališa dobio dom

Ali, evo njegove životne priče koja je prebogata različitih ruku koje su ga želele, a onda više nisu. Kada se oštenio, postao je poklon. Poklon ženi koja se ubrzo predomislila. Zapravo, i nije neki poklon. Kada vam se poklon ne svidi, rešenja su brojna, da se zahvalite i vratite ga… poklonite nekome kome će se svideti… Zar ne? U ovom slučaju odgovor je – Ne.

Pročitajte i ovo: POTPUNO JE ODUSTAO – Pregladneo, očajan, ležao i čekao smrt!

Žena je Mališu odnela u park na Vidikovcu u Beogradu. Ostavila ga tu i otišla. Neki kažu – izručila ga iz kese! Neki očigledno mogu i tako. Srećom po Mališu, tu se zatekla Emilija, srednjoškolka koja se kao i svako normalno dete sažalila na štene. Odnela ga je svojoj kući i brinula o njemu nadajući se da će Mališi neko ponuditi stalni dom.

Pas Mališa dobio dom

Mališa je toliko sladak i dobar da se ubrzo javio neko ko je želeo baš takvog ljubimca. Mališa je krenu put Novog Sada i činilo se da su se svi njegovi problemi rešili. Ali, opet NE! Mališa nije bio po volji. Valjda nije bio baš takav ljubimac kakvog su tražili. I Mališa je vraćen.

Pročitajte i ovo: ZAKON JE ZAKON! Uhapšen zamenik gradonačelnika zbog zostavljanja životinja.

Pas Mališa dobio dom

Marija Martinović, koja je izvor ove priče kaže da Mališa opet čeka dom. Čeka ljude koji će ga voleti. One koji žele umiljatog, veselog, (možda nekad preterano veselog i razigranog) punog ljubavi ljubimca. Čeka nekog kome će biti član porodice, ko je odgovoran. Ko ga neće držati na lancu, u kavezu, već u kući, stanu…

Pas Mališa dobio dom

U trenutku kada smo zaključivali ovaj tekst stigla je nova informacija. Mališa je promenio ime u Leo. Dobio je pravi dom. Nadamo se zauvek.

Izvor: Facebook Marija Martinović

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOTPUNO JE ODUSTAO – Pregladneo, očajan, ležao i čekao smrt!
Sledeći tekstSAMA NA ĐUBRIŠTU! Više nema ni sa kim da se igra!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime