Naslovna VESTI PSI KIKINDA: Pas IZBAČEN NA DEPONIJU kao smeće, sada ga niko NE ŽELI!

KIKINDA: Pas IZBAČEN NA DEPONIJU kao smeće, sada ga niko NE ŽELI!

0
izbacen na deponiju petface

-Za njega i dalje niko ne pita! Sklonjen je na sigurno, ali vreme mu ističe. Zatvoren je u garaži, jer ne sme biti pušten bez nadzora da ne bi preskakao kod kokošaka. On mnogo pati, zaslužio je mnogo više od mračne garaže delite, navode ljudi iz Kikindskih šapa na svom Fejsbuk nalogu. izbacena na deponiji

Štene mešanca ptičara, ostavljen vezan na deponiji, izbačen ko smeće! Žena koja ga je našla odvezala ga i sklonila od nevremena u nadi da će se neko ipak javiti za njega! Ali za njega NIKO nije pitao! 

PROČITAJTE I:

PRIČAJ MI O LJUBAVI: Kako je jedan pas USVOJIO mačku, NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA IKADA!

-Žena brine o nekoliko pasa i mačaka, plus ima i živinu.. Ovo nestašno štene zbog živine, je sad zatvoren u garaži, i on tamo PATI!!! Ukoliko se ne nađe rešenje za njega moraće da ga pusti na ulicu gde se neće snaći sam, komšije prete da će zvati Zoohigijenu jer ulazi u njihova dvorišta! On je još štene Željan ljubavi i pažnje, objašnjavaju iz Kikindskih šapa na svojoj Fejsbuk grupi i drugim grupana i zajednicama na društvenim mrežama.

DELITE, kako bi našao dom, stalni ili privremeni! Ovo je veoma važno jer ne smemo da dozvolimo da se ovako okrutno ponašamo prema nesrećnim životinjama. 

izbacen na deponiju petface

Volimo životinje, one će nam to sigurno višestruko vratiti. Moramo se bolje ophoditi prema njima i ne smemo nikada zaboraviti šta nam znače i uvek treba da se stavimo u njihovu situaciju. 

Nadajmo se da će sve proći dobro!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.