Naslovna VESTI PSI Traže se informacije o osobama, koje su iz kola izbacile dva psa!...

Traže se informacije o osobama, koje su iz kola izbacile dva psa! (VIDEO)

1
izbacile dva psa petface

28.oktobar, 13:45 časova. Beli automobil, marke Fiat Punto. Zaustavlja se, pokraj puta, potom jedan čovek u ruci nosi psa i baca a preko ograde. Drugi, potom iz gepeka izbacuje još jednog psa, koji unezvereno trči po ulici, kojom prolaze automobili.

Zakon za ovakve slučajeve janso kaže – “ukoliko ostavite ljubimca na ulici, po zakonu morate platiti kaznu do 50.000 dinara, a ukoliko dođe do izmene Krivičnog zakonika moguće je da ćete otići i u zatvor”.

izbacile dva psa petface

Da li će se ovakav epilog desiti i u novom slučaju napuštanja pasa – videćemo. Do tada, svi koji šeruju pomenuti video mole samo jedno – INFORMACIJE O LJUDIMA KOJI SU OVO UČINILI PSIMA!

PROČITAJTE I:

DA LI IMA ADEKVATNE KAZNE: Dovezla se do ulice i izbacila ČETIRI PSA iz automobila!

Video je objavljen na stranici “Oaza azil”, koji se nalazi u Beogradu, a za samo nekoliko sati postao je viralan. Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o ljudima i ovom slučaju, javite se u INBOX ovog azila.

Da podsetimo, predstavnici ORKE ove godine su tražili da se napuštanje životinja, koje je prema definiciji oblik zlostavljanja, iz prekršaja preinači u krivično delo. Sada se ovo delo kažnjava novčanom kaznom od 5.000 do 50.000 dinara, a oni su inicirali da se za ovaj postupak zapreti i zatvorskom kaznom od šest meseci.

U Švajcarskoj je za napuštanje životinje propisana kazna do tri godine zatvora, u Mađarskoj, Italiji i Francuskoj do dve, u Lihtenštajnu i Poljskoj do godinu dana. Zanimljiva je sudska praksa u američkoj državi Mičigen da se osobi koja napusti životinju izriče relativno blaga kazna od tri meseca zatvora, ali ako se delo ponovi, iza rešetaka se ide na dve godine.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMačka koja je svojim talentom oterala sve manekenke sa MODNE PISTE! (VIDEO)
Sledeći tekstBadi je bio stidljiv mačak, sve dok nije došla LJUBAV NJEGOVOG ŽIVOTA!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime