Naslovna VESTI PSI PRAVA SU ATRAKCIJA U SELU: Keruša Azra usvojila mačiće bez majke!

PRAVA SU ATRAKCIJA U SELU: Keruša Azra usvojila mačiće bez majke!

0

– Ja to u životu nisam videla, brinula sam se da će ih podaviti, a ona ih čuva kao da su njeni mladunci – ovako šezdesetšestogodišnja Sekica Tošić iz aleksinačkog sela Dobrujevac komentariše za Telegraf.rs  nesvakidašnje prijateljstvo njene Azre i mačića koji su ostali bez majke.

Njeni gosti i komšije sa nevericom gledaju kako keruša mace nosi u ustima po dvorištu, kao što to čine i mačke, liže ih, štiti, pa čak im dozvoljava da i da je sisaju.

DEČJA LJUBAV JE NEMERLJIVA: Điđa nije htela da napusti svoje prijatelje ni dok je oluja besnela! (FOTO)

Da li ste se ikada zapitali ZAŠTO VAS VAŠ PAS LJUBI?! Odgovor je…

Sekica kaže da je Azra u njeno domaćinstvo stigla pre oko mesec dana, otprilike u vreme kada je nestala mačka koja je omacila dva mladunčeta.

– Mačići su ostali na tavanu, pa kada smo primetili da im majke nema, spustili smo ih u dvorište. Strahovala sam da će ih Azra napasti, da će im otimati hranu. Međutim, dogodilo se čudo, ne samo što ih ne dira dok jedu, nego se skloni dok ne završe pa onda pojede ostatak. Uživa da se igra sa njima, nosi ih sa sobom i onda skakuće oko njih, oni se penju po njoj, divota ih je gledati. Kada se umore, ona legne i pusti ih da sisaju dok se ne uspavaju. Ona nema mleka, ali mačićima to ne smeta jer na taj način imaju osećaj da su kraj majke – priča Sekica.

Kaže da su Azra i njena “deca” prava atrakcija, te da ljudi ne mogu da poveruju da su životinje koje važe za prirodne neprijatelje, sklopile takvu vrstu prijateljstva.

– Evo, tu su mi unuka i njena drugarica, i one su bile u čudu kada su videle Azru i mace. Ona je vrlo pitoma, voli da se igra ali joj je briga o mačićima na prvom mestu. Ne znam kako će se ponašati kad odrastu, ali bi mi zaista bilo čudno da tada “zarate”, s obzirom na to kako ih Azra sada čuva – zaključuje Sekica za Telegraf.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

IZVOR: Telegraf.rs   FOTO: Telegraf/D.K.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVELIKO SLAVLJE: Najstarija panda na svetu proslavila 38. rođendan!
Sledeći tekstRUSIJA NE STAJE: Razvija vakcinu protiv korona virusa za mačke i lasice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime