Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Štene bačeno u plastičnoj kesi dobilo šansu za novi život

Štene bačeno u plastičnoj kesi dobilo šansu za novi život

0

U julu prošle godine, belo štene je pronađeno vezano i bačeno u plastičnoj kesi u Transilavniji u Rumuniji. Kada su otvorili kesu, ljudi koji su je pronašli su shvatili da ima polomljenu nogu i da su crvi počeli da je jedu. Pored toga, pašče je bilo izgladnelo, dehidriralo je i imalo je ozbiljnu povredu glave.

kesi petface– Veruje se da je ovo štene ozbiljno pretučeno u pokušaju da bude ubijeno, objasnila je Helen Tejlor, njena sadašnja vlasnica.

Pročitajte još: KRALJEVO: Asku su ostavili u kutiji i vezanu u kesi da umre. Sada IZGLEDA OVAKO!

Štene je brzo poslato u bolnicu za brigu o životinjama u Transilvaniji, gde je dobilo hitnu medicinsku negu. Prvo su se doktori postarali za otok na njenom mozgu, a onda su uklonili crve koji su izjedali meso šteneta. Nazvali su kuče Anora, što znači „svetlost“ u čast njenom preživljavanju.

kesi petfaceNa kraju je odvedena u Veliku Britaniju, gde ju je usvojila Helen Tejlor i njena divna porodica. Anora je skoro bila podvrgnuta operaciji noge i oporavak odlično teče. Od psa koji nije mogao da hoda i koji je bio na ivici života, postala je zdrav pas koji ima vlasnike pune ljubavi i uskoro će moći da uživa trčeći unaokolo.

Pročitajte još: VIDEO: Malisa pronašla psića bačenog na putu i vezanog u kesi za smeće!

Za sve pse kojima je potreban brz oporavak i dodatna energija, savršena je Taste of the Wild hrana. Ova hrana svim ljubimcima pruža potrebne hranljive materije i sadrži meso divljih ptica, bizona, lososa, pastrmke, divlje svinje i jagnjetine

kesi petfaceOva hrana ne sadrži žitarice i obogaćena je ekstraktima voća i povrća koje doprinose dobrom zdravlju i imunitetu ljubimaca.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.