Naslovna VESTI PSI Klover izbačena jer je PREVELIKA, a potom je četiri puta izbegla EUTANAZIJU!

Klover izbačena jer je PREVELIKA, a potom je četiri puta izbegla EUTANAZIJU!

0
klover petface

„Ona je PREVELIKA“, bilo je objašnjenje koje je dato radnicima u prihvatilištu kada su vlasnici ostavljali petogodišnjeg psa po imenu Klover u centru za zbrinjavanje pasa u Menhetnu. Klover je  miks pit bula i živela je srećno sa porodicom mnogo godinam provodeći vreme sa mlađim i starijim ukućanima i drugim psima. Međutim, kada su rešili da je tesno i da neko mora da ode, Klover je bila prva na listi za odlazak.

klover petfaceKada je stigla u prihvatlište, bila je dobar i miran pas. Ipak, prihvatilište nikada ne može biti kao dom i ponekad je veoma zastrašujuće mesto.

Pročitajte još: Pikasa, zbog deformacije lica, niko nije hteo i zato je trebao biti uspavan! Ali,…

U njemu se nalazi mnogo pasa, buka je, nema bliskosti. Ona je bila porodični pas, tako da nije čudo što je bila u šoku.

klover petfaceUbrzo je okruženje počelo da utiče na njeno ponašanje. Počela je da se menja, pogotovo kada je bila u interakciji sa drugim psima. Postala je agresivna, nije nikako mogla da se uklopi i pravila je probleme i drugim psima i zaposlenima.

Pročitajte još: Po preporuci svog veterinara vlasnici su psa odveli na eutanaziju, a onda se desilo čudo!

Našla se na listi za eutanaziju zbog toga i to ne samo jednom, već četiri puta. Osoblje u prihvatilištu je ipak znalo da je ona proživela zaista teške momente i spasili su je te odluke. Pod hitno su joj pronašli privremeni dom, jer je to bilo jedino prihvatljivo trenutno rešenje.

klover petfaceČim je kročila u novi, a ipak privremeni dom, počela je da se menja i vraća na staru Klover, pre prihvatilišta. Ljubav i dom čine čuda, a neodgovorni vlasnici su joj naneli mnogo patnje.

BRAVO ZA KLOVER! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSLAMA SRCE: Pas po imenu Kapetan 10 godina živi na grobu svog vlasnika!
Sledeći tekstKako da OKUPATE PSA bez po muke

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime