Naslovna VESTI PSI KOMŠIJA RIZIKOVAO ŽIVOT – Uleteo u zapaljenu kuću i spasao psa!

KOMŠIJA RIZIKOVAO ŽIVOT – Uleteo u zapaljenu kuću i spasao psa!

0
komšija rizikovao život

Neke komšije su dovoljno ljubazne da vam pozajme šoljicu šećera ili komad alata, ali da li ste čuli za komšiju koji rizikuje svoj život kako bi vam spasao psa? To je pravi komšija! Iako izgleda neverovatno, ovaj čovek je pokazao da postoje nesebični ljudi kojima je svaki život svetinja.

komšija rizikovao život

Majk Rihter je znao da njegovi susedi imaju psa i koliko im je on važan. Kada je došlo do požara u susednoj kući, on je učinio sve kako bi spasao psa. Rizikovao je sopstveni život.

Pročitajte i ovo: IZLEČENA JE OD RAKA! – Neželjena i odbačena ipak ima novu šansu!

Porodica Skalfaro je bila udaljena oko 75 kilometara od svog doma kada je počela velika oluja praćena grmljavinom. U jednom trenutku, grom je udario u njihovu kuću zbog čega je izbila vatra koja je zahvatila krov. U kući se u tom trenutku nalazio pas Pajper.

komšija rizikovao život

Rihter je odmah pozvao vatrogasce i pozvao Skalfarove da ih obavesti šta se događa. Uspaničena Karmen Skalfaro je rekla Rihteru da se Pajper nalazi u kući i on nije oklevao. Pokušao je da uđe kroz garažu ali zbog nestanka struje nije mogao da ih otvori. Onda je odlučio da razvali ulazna vrata.

komšija rizikovao život

Pajper je bila šokirana kada je videla čoveka koji joj se približava kroz razvaljena vrata. „Toliko je bila iznenađena da mi nije prišla. A uvek bi mi dolazila i mazila se“ – pričao je kasnije Rihter.

Pročitajte i ovo: PRVI PUT NA SLOBODI – 17 pasa oslobođeno iz kaveza u kome su proveli ceo život

Probijajući se kroz gust dim, hrabri čovek je prišao uplašenoj kujici, uzeo je i istrčao iz kuće koju je sve više zahvatala vatrena stihija. Iako su vatrogasci brzo stigli, kuća je gotovo u potpunosti izgorela. Da je pajper ostala zarobljena, nastradala bi užasnom smrću.

komšija rizikovao život

Kada su se Skalfarovi vratili, shvatili su da je sve što im je ostalo iz prethodnog života zapravo bila samo Pajper. I to zahvaljujući komšiji koji je rizikovao sopstveni život.

Izvor:  pawbuzz.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZLEČENA JE OD RAKA! – Neželjena i odbačena ipak ima novu šansu!
Sledeći tekstSPAVAJ ZAUVIJEK BEZIMENA CURICE – Samo je želela ljubav, toplinu, život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime