Naslovna VESTI PSI KRATKO I JASNO – Srećne priče postoje!

KRATKO I JASNO – Srećne priče postoje!

0
Usvojila dva psa sa deformitetima

Neki ljudi imaju toliko srca i ljubavi da to prevazilazi svaku meru. Jedna žena je učinila toliko dobro delo da zaslužuje da bude HEROINA GODINE. Srećne priče postoje, uverite se sami.

Usvojila dva psa sa deformitetima

Kada je Ališa Foks usvojila štene nemačke doge po imenu Kvin nije ni slutila da će jednog dana usvojiti i njegovog brata. Priča počinje u prvim danima zajedničkog života kada je sve izgledalo normalno. Kvin je lepo rastao i uživao u novom domu ali onda su se pojavili prvi problemi. Što je više rastao, postajali su primetniji deformiteti u nogama i leđima.  Uskoro nije mogao da hoda. Mučio se i vukao telo po zemlji da bi stigao do nekog drugog mesta u kući.

Pročitajte i ovo: Bila je PRESTRAVLJENA – Nikada nije osetila brigu LJUDI!

Ališa je bila zaljubljena u svog ljubimca i nije htela da odustane od njega. Štaviše, vratila se u prihvatilište iz kojeg je uzela Kvina. Tamo je pronašla Kvinovog brata Greja koji je nažalost imao slične deformitete i probleme. Odlučila je da i njega usvoji.

srećne priče postoje

Pročitajte i ovo: UBILI SU JOJ MAMU: Zaslužuje da dobije čaroban dom!

I tako, danas Kvin i Grej žive zajedno. Igraju se i brinu jedan o drugom, a junakinja Ališa brine o njima i voli ih kao svoju decu. Mnogi ne veruju da postoji žena ovako velikog srca i za njih smo obezbedili video koji će ih uveriti da je sve ovo istina.

Izvor:  thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBila je PRESTRAVLJENA – Nikada nije osetila brigu LJUDI!
Sledeći tekstPEŠAČKI PRELAZ za DIVLJE životinje. Rešenje za spasavanje života.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime