Naslovna VESTI PSI Internet se zaljubio u kucu koja svaki dan “beži” od kuće!

Internet se zaljubio u kucu koja svaki dan “beži” od kuće!

0
kucu petface

Upoznajte Djua, kucu u koju se zaljubio ceo Internet! J Naime, ovaj retriver koji ima i kuću i vlasnika, ali voli povremeno da izađe sam u šetnju, pronjuška i upusti se u avanturu. Kad ga ljudi vide kako sam šeta ulicama, pomisle da je lutalica ili da je pobegao od kuće pa sad ne zna kako da se vrati, pa Dju zbog toga ima posebnu ogrlicu na kojoj piše preslatka poruka.

VERNI DO KRAJA: Psi uskočili u vozilo hitne pomoći i tešili povređenog vlasnika!

– Moje ime je Dju. Nisam se izgubio. Samo volim da lutam. Reci mi da idem kući!

kucu petface

Ovu kucu je proslavio Tajler Vilson iz Kentakija koji je pre neki dan stao na pumpu, počeo da toči gorivo i opazio „ovog blentu pored sebe“. Pošto je odmah zapazio da se radi o lepo negovanom psu i da ima ogrlicu oko vrata, Tajler je zaključio da se labrador verovatno izgubio i sad ne može da nađe svoj dom. Sagao se da vidi šta mu piše na ogrlici i imao je šta da vidi!

– Kad sam video poruku, pogledali smo se i znao sam da je OK. Bilo je tako slatko. Zagrlio sam ga i malo me je pokvasio od kiše, ali nije mi smetalo, priča Tajler.

kucu petface

Kasnije se ispostavilo da je Dju „selebriti“ među lokalnim stanovništvom! On svakodnevno luta naokolo, upoznaje nove ljude i pravi se sladak, a na kraju dana se vraća na farmu na kojoj živi sa svojom porodicom.

Pogledajte zašto su ovaj Beograđanin i njegov pas HIT NA INTERNETU!

– Dju jednostavno voli da upoznaje nove ljude! Srećom, čipovan je i nosi na sebi GPS uređaj, pa kad god odluta, znamo tačno gde je. On prosto voli da širi ljubav, kaže vlasnik.

Naravno, suvišno je naglašavati da je Dju preko noći postao slavna i omiljena kuca i u ovom delu sveta!

Izvor: Noizz.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVO ISTRAŽIVANJE: Psi NISU pametniji od mačaka!
Sledeći tekstHIT U SVETU: Preslatki majmun usvojio napuštenog psića! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime