Naslovna VESTI MAČKE POTPUNI HIT: Laptop za mačke – način da obradujete svoju ljubimicu

POTPUNI HIT: Laptop za mačke – način da obradujete svoju ljubimicu

0
laptop za mačke petface

Koliko vam se puta desilo da ne možete da dođete na red za laptop od vaše mačke. Isto toliko puta ste sigurno pomislili: Kada bi samo postojao laptop za mačke. E pa sada postoji…. Od nedavno u prodaji je nova igračka kojom možete obradovati gospodaricu vašeg doma – MAČKU.

Sigurni smo da svi vi, vlasnici mačaka, neretko imate situacije u kojima morate se nadmeđete sa svojom ljubimicom. Za tim stvarno nema potrebe, jer je zaista suludo sa njima se nadmetati oko bilo čega. One su uvek u pravu i apsolutne su gospodarice svega što ih okružuje…čak i VAS.

laptop za mačke petface

Takođe smo sigurni da se mnogima od vas dogodila sledeća scena: vi bezbrižno gledate poslednju sezonu svoje omiljene serije, kada vam se pridružuje vaša mačka. Umiljava se oko vas i toliko čezne da je pomazite, da vi u tom trenutku pomislite: „Koliko me ona samo voli“. I vi to naravno činite jer ne samo da je to vaša obaveza kao njenog vlasnika, već vi osećate istinsku potrebu da to i uradite. I to je trenutak kada vi pravite kardinalnu grešku.

Naravno, u razmaku od nekoliko sekundi do jednog minuta, mački će maženje sa vama dosaditi. A nakon toga se u njenoj glavi javlja odluka da svoje graciozno telo premesti na laptop ili njeno omiljeno mesto za izležavanje. Da je ne znate, pomislili biste da ona to radi namerno baš dok vi gledate seriju. Ali neeeee….njoj je na laptopu udobno i toplo, i naravno radi se savršenoj površini za grebuckanje i oštrenje kandži. I sada ne samo da nećete saznati kako se serija završava, već će ona ispritiskati toliko tastera da će vam izbrisati sve dokumente. Ali nije sve tako crno..možda vam i ne izgrebe ekran i tastaturu u potpunosti.

laptop za mačke petface

Sada je trenutak da prestanete da očajavate. Naime, nedavno je jedna kompanija iz Londona lansirala jedan revolucionarni izum – laptop za mačke, odnosno „cattop“.

Ova igračka je napravljena od kartona, a na prvi pogleda izgleda kao pravi, pravcati laptop. Uz njega ide i sva prateća oprema: stikeri sa raznim mačjim motivima, pufnasti miš, tastatura sa neodoljivo hrapavim kartonom. Čak je i pozadina za desktop prilagođena zahtevima korisnika. Naravno, pozadina je promenljiva i kada maci dosadi, vrlo lako je možete zameniti nekom atraktivnijom.

Sigurni smo da ste sada svi odahnuli jer laptop za mačke postoji. Vaše je samo odaberete trenutak kada ćete je obradovati. Mi vam savetujemo da to bude momenat posle neke svađe,nastale zbog toga što ste vi nesmotreno pomislili da ste bitniji od vaše mezimice.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOve rase pasa su proglašene za najveće maze na svetu!
Sledeći tekstNAJBOLJI PRIJATELJI KAD JE NAJTEŽE: mačke i vojnici ujedinjeni u ratu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime