Naslovna VESTI KONCENTRACIONI LOGOR ZA PSE U DIMITROVGRADU?! Psi pate a građani se potkradaju?

KONCENTRACIONI LOGOR ZA PSE U DIMITROVGRADU?! Psi pate a građani se potkradaju?

1

Prihvatilište za pse Dimitrovgrad, koje je počelo sa radom neregistrovano 2018 god, a registrovano posle prijave Nevladine organicazije Koalicija za život, kao potpuno izgrađeno ali i dalje se gradi i sređuje, ovih dana je na meti brojnih prozivki od strane udruženja koja i te kako sumnjanu u njihov rad ali i namere…

Organizacija Koalicija za život uputila je otvoreno pismo na svojoj Facebook stranici, sa priloženim fotografijama, kao i jasnom namerom da se stane na put navodnom nehumanom ponašanju pojedinaca prema životinjama.

VIDEO KOJI BUDI NAJNEŽNIJE EMOCIJE! Ovako SLON pokazuje LJUBAV prema ČOVEKU! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

MALI MRGUD ĆE VAM UKRASTI OSMEH! Ovaj PAS voli ljude, ali SAMO izdaleka! (VIDEO)

Prenosimo u celosti njihov apel:

– Kako je registrovano, valjda nam je svima jasno. Obrazloženje zašto nije, je bilo da im nije bilo poznato da je to potrebno. Toliko o upravi. Pošto smo tražili pre mesec dana podatke o uhvaćenim, udomljenim i uginulim psima, odgovor nismo dobili ni do danas. Da li treba da verujemo da ih imaju? Naravno da nemaju.

– Prihvatilište je naravno zatvoreno za bilo kakve posete, psi se hvataju kleštima, koja nisu dozvoljena. Gde nestaju? Ima li ih u prihvatilištu ? Ne znamo. Ne zna niko ko tamo ne radi, a šinteri Dimitrovgrada su poznati po pokazivanju srednjeg prsta gradjanima koji se usude da ih pogledaju. Po svemu sudeći još jedan koncentracioni logor za pse je procvetao u Dimitrovgradu. Koliko košta gradjane i budžet opštine, proverićemo.

– Od izuzetne je važnosti da se svi borimo da javni objekti , kao što su prihvatilišta, budu otvoreni za posete, što i jeste po zakonu, ali nismo sigurni da uprava može da shvati da takve stvari ne zavise od njene dobre volje. Previše se bahatosti i samovolje omogućilo samozvanim bogovima života i smrti, nepoštovanjem zakona i njegovim nesprovodjenjem. Psi pate, muče se, a gradjani nemilosrdno potkradaju. Ako korupcije nema, ako je psima dobro, otvorite vrata svi vi koji nemate šta da krijete.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJUDIN POLJUBAC: Nakon njega – bik je NEMILOSRDNO UBIJEN!
Sledeći tekstPAS NA SMRT IZUJEDAN U PANSIONU ZA PSE?! Vlasnica pansiona pokušala da ZATAŠKA sve!

1 KOMENTAR

  1. Strpajte u zatvor takve pederčine debilne!!! Sta je s vašim narodom (i mojim također), kao da živite i dalje u kamenom dobu!?!?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime