Naslovna VESTI MAČKE STRUČNJACI TVRDE: Mace su telepate, mogu da osete sve, naročito prirodne katastrofe!

STRUČNJACI TVRDE: Mace su telepate, mogu da osete sve, naročito prirodne katastrofe!

0

Smatra se da neke životinje, poput mačaka, žaba, zmija i riba, mogu predvideti potrese – zbog izoštrenih čula kojima osete podrhtavanja, buku i promene u temperaturi.

Iako se ne zna zašto mačke naizgled predosete potres, pretpostavlja se da reaguju na dramatično povećanje statičkog elektriciteta u vazduhu koji, kako se čini, prethodi potresima.

MOLILA JE LJUDE DA JOJ SPASU ŠTENCE! Izmučena ženka pitbula nije ODUSTALA od njih! (VIDEO)

NAJSLAĐI PAR: Čivava u invalidskim kolicima i SVILENO pile su nerazdvojni (VIDEO)

Mačke poseduju sposobnost reagovanja na nagle promene u jačini Zemljinog magnetnog polja.Pored toga, mnogi stručnjaci tvrde da su mace prave telepate, i da nepogrešivo mogu da osete gotovo sve!

Profesorka Kristin Vitejl Šriv sa Univerziteta u Oregonu u svojoj studiji objasnila je da je mačka životinja koja je u mnogim segmentima neuporedivo savršenija od čoveka, i da može mnogo toga što je čoveku nedostižno.

– U krugu zadataka koje mačke mogu da obavljaju neuporedivo bolje od ljudi jeste i rano otkrivanje bolesti na osnovu preciznog čula njuha. To se posebno odnosi na kancerogene tumore, koje životinje mogu da otkriju na osnovu mirisa, a tome u prilog svedoči i situacija iz moje kuće. Jedna od mojih mačaka imala je naviku da posebno dugo njuška jednu stranu glave druge mačke. Iako je maca izgledala sasvim dobro, kasnije smo otkrili da je imala kancerogeni tumor u oblasti koju je druga prethodno intenzivno mirisala. To me je uverilo da ova bolest ima svoj miris, koji čovek ne oseća, ali koji mačke mogu da prepoznaju – posvedočila je ova naučnica.

Činjenica je da se mačke jako uzbude pre svakog potresa, što dokazuju brojne snimci na društvenim mrežama. A zašto se uzbude, kada već imaju sposobnost da predvide, osete isti? Još uvek se ne zna!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEČUVENI ZAHTEVI STANARA ZGRADE: Traže da vlasnici pasa daju više novca za održavanje!
Sledeći tekstOD SAME I UPLAŠENE DO NAJSREĆNIJE NA SVETU: Ovako je izgledao njen put! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime