Naslovna VESTI MAČKE NIŠ: Komšija uhvatio vlasničku mačku u zamku pa je zverski mučio i...

NIŠ: Komšija uhvatio vlasničku mačku u zamku pa je zverski mučio i ubio!

0
mačku u zamku petface

Strašno nasilje nad nedužnim mačetom potresa Srbiju. Epicentar – Niš. Komšija T.Krstić na najbrutalniji način ubio je mače, kućnog ljubimca porodice Đorđević.

Naime, kako prenose niskevesti.rs, stravičan zločin se dogodio u Brzom Brodu, a svađa oko kućnog ljubimca mogla se završiti na najgori mogući način. Jedan od komšija tokom žučne rasprave iz kuće je izneo pištolj, o čemu svedoče i policijski zapisnici sa izjavama svedoka.

SUBOTICA: Traže se svedoci protiv C.L. koji godinama ubija kućne ljubimce!

Sve je počelo pre nekoliko dana, tačnije 30. oktobra, kada je T.Krstić napravio klopku u koju je kasnije uhvatio macu, kućnog ljubimca porodice Đorđević. Đorđevići tvrde da im je prvi komšija Krstić do sada svirepo ubio nekoliko mačaka.

mačku u zamku petface
Zamka

Branko Đorđević objavio je na svom Facebook profilu fotografiju prvog komšije T.Krstića i klopku u koju je uhvatio njegovu mačku u nameri da je muči i ubije. U objavi koja je uzdramala Internet pod naslovom “KRVOLOK. OKRUTNIK. ZLOTVOR. ČUDOVIŠTE… Čovek?”ˇ, on je optužio prvog komšiju da mu je do sada na sličan način ubio sedam ili osam mačaka.

Na ovu Đorđevićevu objavu, reagovalo je i Društvo za zaštitu životinja iz Kruševca ORPAK, koje je najavilo podnošenje krivične prijave protiv Krstića i to za delo:

PODGORICA: Traga se za mladićem sa snimka – prvo doziva macu, pa je BRUTALNO ŠUTNE kao loptu!

“mučenje i lišavanje života životinje opisanog u čl. 5 stav 1 tačka 18 Zakona o dobrobiti životinja, kršenje osnovnih načela zaštite i dobrobiti životinja u Republici Srbiji čl. 4 stav 1, kao i krivično delo mučenje i lišavanja života iz čl. 269 stav 1 Krivičnog zakonika.”

mačku u zamku petface
Maca. Crniša

Incident u Brzom Brodu dogodio se 30. oktobra oko 11 časova, kada je, prema rečima Branka Đorđevića vlasnika, T.Krstić njegovu mačku uhvatio u ranije pripremljenu zamku, a nakon toga je “ubadao šipkom dok je krvarila i ispuštala bolne, užasavajuće krike”. Pošto su Đorđevići sve to videli, usledila je žučna rasprava uz psovke i preskakanje ograde koja deli dva poseda. Đorđevići tvrde da je Krstić izašao iz kuće sa pištoljem u ruci, pa je intervenisala i niška policija, o čemu govore izjave svedoka. “

Mače su vlasnici hitno odveli veterinaru koji je sanirao povrede i o tome napisao izveštaj. Crniša je otpušten iz stanice sa temperaturom 37,9, a kako je Branko Đorđević saopštio, istog dana je i uginuo.

Ceo slučaj iz niškog naselja će po svemu sudeći imati epilog u sudskom procesu.

Izvor, Foto: www.niskevesti.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDEDA MRAZ U NOVOM SADU: Ljubimci, dođite na novogodišnju proslavu!
Sledeći tekstTIJANA: „U azilu u Rumi se dešavaju strašne stvari. Psi umiru gladni i žedni“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime