Naslovna VESTI MAČKE MICIKINE MUKE: Šefica “Amana” nema milosti za predobru macu.

MICIKINE MUKE: Šefica “Amana” nema milosti za predobru macu.

0
Mačka Micika

Poslednjih dana javnost je bila zgrožena kada je objavljena vest o surovom zlostavljanju mace Micike. Micika je sada na sigurnom, ali njeni problemi nisu nestali.

Maćka Micika traži dom

Naime, prema navodima Ane Bojović, šefica jednog od prodajnih objekata „Aman“, na Zarkovu je mačku, koja je 6 godina živela ispred ove prodavnice, tri puta pokušala da odstrani iz tog „doma“. Okrutnost koju je pokazala je zaista stravična.

Pročitajte i ovo: TUGA I PATNJA NEVINIH ŽIVOTA: Nezamisliva realnost napuštanja i zlostavljanja koju ne smemo ignorisati

Prvi put je Miciku stavila u dostavni kombi pa je preplašeno mjaukala i vozač ju je pustio na prvoj raskrsnici. Odatle se Micika sama vratila. Sledeći put vozč ju je ostavio kod Doma zdravlja na Žarkovu. Tu su je, srećom, videli ljudi koji su je hranili i vratili na staru lokaciju.

Nedavno je surova žena po treći put pokušala da se oslobodi Micike. Strpala je nesrećnu mačku u kutiju, zalepila kutiju selotejpom i dala vozaču sa nalogom da je izbaci što dalje na putu za Begaljicu. Ideja je bila da ne može da se vrati i kako je ne bi našli.

Mačka Micika u domu

Nekim čudom od vozača se saznalo da je Micika ostavljena na Žarkovu, a ne na putu za Begaljicu. Nakon 8 dana Micika je pronađena i smeštena na sigurno. Micika je bila pametnija od šefice i svih “ljudi” koji su učestvovali u njenom surovom izbacivanju, pa je krenula da se vraća ka svojoj kući.

Pročitajte i ovo: SIMBOL NADE, OPTIMIZMA I LJUBAVI – Šickova priča će vam ulepšati dan.

Ta prodavnica je bila jedina Micikina kuća koju je znala. Sada joj je hitno potreban novi dom i prava porodica koja će joj pružiti ljubav i toplinu kakvu zaslužuje. Šefica možda ima još ideja kako da se otarasi Micike, verovatno još mnogo stravičnije.

Miciki treba dom

Micika je potpuno pitoma, obožava ljude, super je i sa kucama i macama, što proces njenog udomljavanja čini puno lakšim. Važno je napomenuti da je Micika sterilisana i zdrava, te neće predstavljati nikakav teret budućim vlasnicima. Micika je pokazala da je ekstremno pametna macka te smo sigurni da ce se brzo prilagoditi novoj sredini i da će se sa novom porodicom osećati sigurno i voljeno.

Ako želite savršenu mačku za ljubimca, evo prilike. Javite se Ani Bojović.

Izvor: Facebook Ana Bojović

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUGA I PATNJA NEVINIH ŽIVOTA: Nezamisliva realnost napuštanja i zlostavljanja koju ne smemo ignorisati
Sledeći tekstMOLIM VAS, ČUVAJTE GA I NEMOJTE GA TUĆI – Poruka jednog dečaka je rasplakala ceo svet

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime