Naslovna VESTI MAČKE NAĐENA JE MEĐU ČOPOROM PASA, mala, ali sa velikim zdravstvenim problemima! (VIDEO)

NAĐENA JE MEĐU ČOPOROM PASA, mala, ali sa velikim zdravstvenim problemima! (VIDEO)

0
nađena je među čoporom pasa petface

Pre neko veče ljudi iz Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad „Spans“ pronašli su mače u industrijskoj zoni u neobičnoj situaciji.

-Ovo premilo malo biće pronašli smo sinoć u industriskoj zoni gde hranimo nekoliko čopora pasa, ona je bila kod jednog od njih. Nismo se mnogo dvoumili, znali smo da je tamo ne možemo ostaviti i poveli smo je, napisali su na svojoj Fejsbuk stranici iz Spansa.

PROČITAJTE I:

Oreo: „Morao sam da mjaučem jako, svi smo mogli da UMREMO!“

Mače je odvedeno veterinaru, jer je odmah primećeno da čudno diše.

-Iako je na prvi pogled izgledala potpuno zdravo, već u kolima smo primetili da čudno diše. Odveli smo je kod naših veterinara, snimljena je i dijagnostikovana joj je dijafragmatska hernija, unutrašnji organi su joj probili dijafragmu, pretpostavka je da je urođeno, jer je suviše mala i bez nekih vidljivih povreda na telu, objasnili su iz Spansa.

Iz Spansa kažu da ne znaju koliki će joj biti životni vek, ni koliko će porasti, možda će biti osetljiva, možda i neće. U međuvremenu je dobila i ime, sada se zove Anđelka.

PROČITAJTE I:

NOĆ VEŠTICA spojila mačku sa veoma čudnim prijateljem, sada su NERAZDVOJNI!

-Hirurgija je veoma zahtevna, ona je premala i najverovatnije je ne bi preživela, naši veterinari su nas savetovali da svakako potražimo i mišljenje veterinara iz Beograda, pa ćemo je i tamo odvesti na pregled i mozda saznati nesto više, stoji na Fejsbuk stranici ovog udruženja.

Spans navodi da neka posebna terapija ne postoji, savet je da jede kvalitetniju hranu, da je na toplom i da se prati stanje.

-Ako nam i u Beogradu kažu da je operacija rizična i da ostavimo sve kako jeste, mi ćemo se potruditi da joj obezbedimo miran život, da bude mažena, pažena i voljena, jer je velika hrabrica, premila i predivna devojčica. Iako smo svesni kolike su joj sanše da nađe dom nećemo gubiti nadu, za svakoga postoji neko pa tako i za našu Anđelku, zaključili su iz Spansa.

Nadamo se da će se pronaći rešenje za ovu preslatkicu, malenicu i da će ostatak života proživeti u ljubavi i zdravlju.

SAMO HRABRO DO POBEDE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDa li psi imaju crevne i ostale vrste UNUTRAŠNJIH PARAZITA?
Sledeći tekstŽIVOTINJE U LJUDSKOM SMEĆU: Golub bio zaglavljen na drvetu, zapleten u najlon!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime