Naslovna VESTI PSI NAJOPASNIJI POLJUBAC NA SVETU: Poljubac dva pit bula SRUŠIO INTERNET! (VIDEO)

NAJOPASNIJI POLJUBAC NA SVETU: Poljubac dva pit bula SRUŠIO INTERNET! (VIDEO)

0
najopasniji poljubac na svetu petface

Ovo je priča o Luni, psu koji je usvojen, sapašen, kako god vam više odgovara. Luna je ženkica koja je živela u veoma teškim uslovima, na jednom napuštenom imanju bez hrane i vode. Kućica joj je bila isečena od bureta, oštra i užarena sa svih strana. Živela je na kratkom lancu i bila je u očajnom stanju.

Njeno loše zdravstveno stanje se ogledalo u tome što je pre svega bila neuhranjena i dehidrirana. Nije imala neka ozbiljnija oboljenja, a čak i parazita je bilo veoma malo, tako da su se lako rešili, i nisu joj preneli nikakvu zaraznu bolest. 

PROČITAJTE I:

OVO TAKO BOLI: Pas kroz rešetke pruža šapu svima, samo da ga SPASU OD EUTANAZIJE! (VIDEO)

REAKCIJA SPAŠENOG MEDE IZ POŽARA u Rusiji, obišla svet i naterala na suze sve koji su pogledali! (VIDEO)

ZAŠTO SU PSI SLIČNI DECI: Pelene, maženje, igra… (VIDEO)

Kada je došla u sklonište u SAD bila je zaista u očajnom stanju. 20 kilograma težine je bila ispod prosečne za njenu rasu. Ali ono što je najgore od svega, bila je preplašena i nepovreljiva. Telo može da dobije na težini, može da se izleči od parazita i to sve veoma lako, ali teško je izlečiti nepoverljivo o izdano srce.

Čim je priča o Luni došla na društvene mreže mnogi su se ponudili da je usvoje, ali je od svih ponuda izabran čovek koji je imao već jednog pit bula u svom domu. 

Sada se Luna druži i voli sa svojim drugarom. Nećete verovati kakva je to ljubav, pas koji ju je prihvatio u svom domu, sada je praktično u vezi sa njom. Izlečio joj je srce i dušu. 

Plivaju zajedno, jedu zajedno, spavaju zagrljeni i ljube se po ceo dan.

Ovo je ljubav koja nema smetnji…

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.