Naslovna VESTI PSI NEOČEKIVAN RASPLET: zna se ko je zabio psu ekser u glavu!

NEOČEKIVAN RASPLET: zna se ko je zabio psu ekser u glavu!

5
ekser u glavi

Danas je Srbiju potresla jeziva vest da je jednom psu u Novom Sadu, zabijen ekser u glavu! Pas je pronađen povređen a volonteri Udruženja Spans iz Novog Sada odmah su ga zbrinuli i odveli kod veterinara. Na samom pregledu utvrđeno je da pas ima teške povrede i da mu život visi o koncu!

Ceo slučaj prijavljen je odmah policiji jer se ovakav zverski događaj odavno nije desio. Nakon istrage i ispitivanja svedoka, utvrđeno je da je psu ekser u glavu ZABIO DVANAESTOGODIŠNJI DEČAK iz Novog Sada. Sa njim i njegovom bakom koja mu je i staratelj obavljen je informativni razgovor. Ostaje da se vidi kako će policija dalje postupiti.

Inače, utvrđeno je da je pas vlasnički, zove se Kaja i voljena je u jednoj novosadskoj porodici. Šetala se, što inače i radi u okolini kuće u kojoj je živela. Sledeće što su vlasnici saznali jeste da je Kaja povređena i da joj je život ugrožen. Nemamo reči za ovakve priče, posebno kada su počinioci DECA! Jezivo, da jezivije ne može biti!

Izvor: Novosti.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOBEDIO JE RAK: Vlasnik je odlučio da ga iznenadi sa 100 lopti
Sledeći tekstBRAVO ZA AMAN: sklonište od kiše za jednu garavušu! (VIDEO)

5 KOMENTARA

  1. Uspavati ga obavezno. Monstruma, ne psa. Psu pomoci koliko god je to moguce i sve troskove lecenja naplatiti babi koja “brine” o monstrumu.

    • Realista… Baš to. Djubre malo će postati za koju godinu… Treba to sada iskoreniti dok ne uzme maha… 1.Psihijatrija a onda drakonska kaznena mera

  2. Malo je čudno da je dečak od 12 god letvom na kojoj bio ekser, zakucao taj ekser u glavu psa. Ekser ostao u glavi??? Čudna priča. Možda je stvarna, mozda podmetnuta jer se zna da dete neće odgovarati. A ako je istinita, onda je celo društvo u velikom problemu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime