Naslovna VESTI PSI BRAVO ZA KRALJEVO: Deca iz vrtića „Neven“ u druženju sa policijskim psom!

BRAVO ZA KRALJEVO: Deca iz vrtića „Neven“ u druženju sa policijskim psom!

0
Neven petface

Vrtić Neven je jedan od 11 vrtića koji se nalaze u sklopu predškolske ustanove “Olga Jovičić – Rita” u Kraljevu! U njemu svake godine boravi 196 dece i to u četiri jaslene i šest vaspitnih grupa. Brojne radionice, predstave, zabave, edukativne radionice,.. sve ono što ovaj vrtić Neven čini jednim od omiljenih u ovom gradu na Ibru!

Neven petface

Danas, slikom i pričom idemo pravo tamo, jer nam stižu lepe vesti. Naime, roditelji koji rade u Policijskoj upravi grada Kraljeva, pokrenuli su inicijativu da dođu u posetu vrtiću i upoznaju decu sa svojim policijskim psima!

PRVI PUT U SRBIJI: Vrtić iz Novog Sada postao PET FRIENDLY, ali to nije sve!

– Predstavili su deci sposobnosti njihovih dresiranih pasa, njihovu ulogu u pomoći policiji, kao i razvijanje ljubavi dece prema životinjama i oslobađanje od tog straha. Naš vrtić je uvek imao kvalitetnu saradnju sa roditeljima i društvenom sredinom, pa je tako bilo i sada. Deca su prilazila, mazila psa, a uz to i čuli mnogo interesantnih stvari koje su im policajci ispričali. Zadovoljstvo je bilo obostrano. Zahvaljujemo se našim divnim roditeljima, kao i Policijskoj upravi koja nam je pružila ovo divno druženje, napisali su iz ovog kraljevačkog vrtića!

Neven petface

Mi pozdravljamo inicijativu i nadležnih u vrtiću i roditelja i naravno želimo da Vrtić Neven postane PRIMER ostalim vrtićima u Srbiji – kako decu pravilno treba učiti da vole životinje!

BRAAAAAAAVO!

Foto: www.predskolskaustanovakv.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAJDANPEK: Bolesnu i gladnu mamu psa sa štencima pretukli!
Sledeći tekstJAVNOST BESNA: Vlasnici pitbula, starom 9 nedelja, zabranili da uđe na zabavu, jer je „pas opasan“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime