Naslovna VESTI PSI NOVE INFORMACIJE: Štene iz Kragujevca počelo da se kreće! MORA U NOVI...

NOVE INFORMACIJE: Štene iz Kragujevca počelo da se kreće! MORA U NOVI DOM!

0
stene iz kragujevca petface

Njegovo ime je Beban – tako su odlučili divni ljudi iz “Crvene šapice” koji su mu spasili život. Oni i Ivanka, devojka kod koje Beban trenutno živi, koja svakodnevno brine o njemu, vodi ga na terapije, ali što je najvažnije – pruža mu ogroooomnu ljubav! Pozvali smo ih da vidimo kako se štene, koje je ujedinilo region i kome pomoć sa svih strana svakodnevno stiže, oporavlja,..
“Sve više – počeo je i da se kreće. Sada je vreme da se nađe novi trajni dom za njega. Potrebno je da živi u kući ili stanu i da udomitelj može da mu posveti vreme i pažnju. On je to zaslužio posle svih strahota koje je preživeo. On NIJE štene šarplaninca, već mešanac i neće biti veliki pas, po rečima veterinara biće srednjeg rasta. Jako je druželjubiv i velika je maza”, rekla nam je Tina Mijović iz “Crvene šapice”.
stene iz kragujevca petface
Beban svakodnevno prima terapije, koje su neophodne da bi se oporavilo. Rane na telu su sve bolje, a kako su nam rekli iz
“Crvene šapice” šape se najteže oporavljaju. Zato je Beban dobio i specijalne čarapice, uz pomoć kojih polako pravi prve korake.
“Beban sada ima 6,2 kilograma i nove zubiće. Ne možete da verujete kakav je to šarmer, svi koju su mu bili u poseti odmah su se zaljubili u njega. Nažalost, još niko nije ponudio dom, a to nam je hitno, jer ne može biti u Udruženju sa ostalima. Molimo sve ljude koji žele da svoj dom obogate pravim prijateljem da nas kontaktiraju”, rekla nam je Tina.
Pokazali smo da možemo kada je najteže. Za samo nekoliko dana stigle su donacije dovoljne za Bebanovo dalje lečenje. Dokažimo još jednom, tako što ćemo mu naći dom. Molimo i mi, šerujte vest na sve strane, Beban čeka svog najboljeg prijatelja.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV KOJA TOPI SRCE: Lisica i čovek najbolji prijatelji! (VIDEO)
Sledeći tekstSVE ZA LJUBAV: Pas svakodnevno čeka dečaka iz škole i nosi mu ranac! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime