Naslovna VESTI PSI TOTO JE ČUDO: Zahvaljujući PSU MILETU pronašli su ga kako visi na...

TOTO JE ČUDO: Zahvaljujući PSU MILETU pronašli su ga kako visi na ogradi obešen za zadnju nogu!

0
obešen za zadnju nogu petface2

Obešen za zadnju nogu, visio je na ogradi. Imao je “ludu sreću” da ga nije nanjušio četvoronožni prijatelj. Naime, gotovo filmsa sudbina jednog psića, vodi nas danas u Zaječar. Kako kažu volonteri zaječarske 2Bete” niko ga ne bi ni zapazio, da ga nije “nanjušio” pas – kućni ljubimac Totovih spasitelja!

-Nađen je kako obešen za zadnju nogu visi na ogradi. Pas ljudi, kod kojih je Toto trenutno, nije prestajao da laje i pokazuje na “nešto”. Oni su prvo pomislili da je u pitanju mačka, eventualno neko mrtvo štene, jer se nije pomerao, nije reagovao. Ko zna koliko je visio tako naglavačke, u bolovima, jer je prethodno i otrovan, kažu iz ovog Udrurženja!

obešen za zadnju nogu petface2

Kada su ljudi, koje je alarmirao kućni ljubimac, prišli – imali su šta i da vide. Bio je živ, pomerao je oči i preplašeno molio za pomoć! Od prethodno preživelog horora, nije pustio ni glas.

obešen za zadnju nogu petface

PROČITAJTE I :

ZAJEČAR: „Ovaj pas živi u podrumu, molimo vas pomozite mu“!

-Javili su nam i odmah smo ga preuzeli i odveli na terapiju. Kakio je čistu krv i bio nepomičan, kao biljka. Užasno dehidrirao. Danima je išao i ujutru i uveče na infuzije, koje su trajale satima, primao brdo injekcija i KONAČNO je počeo da jede. Znali smo da će krenuti na bolje, prisećaju se tog traumatičnog perioda.

Kako su naveli, izlečenje malog psa ne bi bilo moguće bez Ane i Brace, koji su ga našli i kod kojih je trenutno. Davanje probiotika na špric, supice, nutkanje hrane, nadgledanje.

obešen za zadnju nogu petface

-Nije ni malo lako, kada znaš da se neko bori za život i da svakog trenutka možeš očekivati predaju! Bodrili su ga svi, pa i drug Mile i jedna cica maca. A ne bi bilo moguće ni bez svih ljudi, koji su finansijski pomogli da ga oporavimo, zahvaljuju se volonteri ovog zaječarskog Udruženja.

Toto nije od onih štenaca, koji će odmah dotrčati da vas pozdrave. Logično, nakon svega što je preživeo! Ali, svi veruju da će uz dosta ljubavi takav postati – i to uskoro!

obešen za zadnju nogu petface

-Treba mu vremena da stekne poverenje i uveri se da mu nećete nauditi. Koliko je samo nežan i dobar. Njegov pogled na slikama govori sve. Ima između 3 i 4 meseca i biće između srednjeg i većeg rasta. Tražimo mu dom pun ljubavi, pažnje, igre u kome će zaboraviti ovaj horor, kažu za kraj!

obešen za zadnju nogu petface

Toto se trenutno nalazi u Zaječaru, ali je prevoz je obezbeđen uz minimalnu participaciju za gorivo.

Ukoliko ga želite ili poznajete nekoga ko ga želi, kontaktirajte Udruženje “Beta” Zaječar na broj telefona 069/ 451 23 82.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAČJA SIDA FIV: Bolest koju je teško otkriti! (VIDEO)
Sledeći tekstBRAVO, BRAVO: Prodavnica odeće “Penti” otvorila vrata za pse lutalice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime