Naslovna VESTI PSI OKRUTNA „ŠALA“ – Uputstvo kako da sprečite lajanje psa razbesnelo Internet

OKRUTNA „ŠALA“ – Uputstvo kako da sprečite lajanje psa razbesnelo Internet

0
Vezao njušku psu da ne laje

Svaka objava na internetu i društvenim mrežama izaziva komentare. Što je sadržaj skandalozniji reakcije su snažnije. Ako objavite nešto što prikazuje mučenje životinja zagarantovani su besni komentari, pa čak i prijave nadležnima. Ovaj čovek je uradio upravo nešto okrutno, a onda se pravdao da je to samo šala.

Vezao njušku psu da ne laje

Mat MekMajkl nije baš obožavatelj jazavičara Henka koji pripada njegovoj devojci. Prema njegovim tvrdnjama, Henk je nemilosrdni lajavac. Zbog toga što nikako nije mogao da ga natera da prestane sa lajanjem Mat se odlučio na najgore moguće rešenje.

Vezao njušku psu da ne laje

Pročitajte i ovo: ŽENA NA SAMRTI ima samo jednu želju – Da nađe pravi dom za svog psa!

Uzeo je plastičnu patent traku koji je zategao i zatvorio usta malenom Henku. Toliko je bio ponosan na svoje rešenje problema da se fotografisao i te slike postavio na Internet. Naravno, čim su ljudi videli fotografije uplašili su se za zdravlje i život jazavičara. Počele su da pljušte negativne reakcije, mnogi su Matu pretili, dok su drugi počeli da Mata prijavljuju policiji i organizacijama za zaštitu životinja.

Vezao njušku psu da ne laje

Mat izgleda ovakve reakcije nije shvatao ozbiljno. Odgovarao je na poruke sa „LOL“ (da je sve to samo šala i zabava). Čini se da je to samo još više razbesnelo korisnike, pa su prijave i pretnje postale još ozbiljnije i brojnije. Mat je tada uklonio svoje objave, ali bilo je već kasno.

Pročitajte i ovo: SUSRET U NEDOĐIJI – Pas je trčao za automobilom kao da je znao da će ga baš oni spasiti.

Šerifova kancelarija okruga Linn se uključila u celu priču. Sprovedena je istraga koja je Matu izgleda donela velike neprilike. Ipak, pošto su obavljene različite provere i inspekcije odlučili su da ne podnesu krivičnu prijavu. Policija je objavila da je Henk izgledao zdrav i nepovređen i da je ceo incident rezultat loše procene Mata MekMajkla. U svakom slučaju, opomenuli su mladića da više ne radi takve stvari.

Vezao njušku psu da ne laje

Posle objave policije, reakcije su bile još besnije. Korisnici su se plašili da će Mat i dalje mučiti Henka ali da sada više to neće objavljivati na društvenim mrežama. Teško je saznati šta se zapravo dešava kada pogledate jednu fotografiju. Možda je ovo bio samo nesmotreni incident, ali možda je i deo svakodnevnog zlostavljana. Činjenica je da Henk nikada nije smeo da bude ovako maltretiran. Nadamo se da sada ima negu i pažnju kakvu zaslužuje. Uostalom, psi laju… to im je posao i način komunikacije.

Izvor: iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽENA NA SAMRTI ima samo jednu želju – Da nađe pravi dom za svog psa!
Sledeći tekstPOGLEDAJTE MOĆ BEZUSLOVNE LJUBAVI – Devojčica pokazuje šta znači biti DOBRA DUŠA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime