Naslovna VESTI PSI ON JE TILIJEV I NAŠ HEROJ – Dečak sa problemima pamćenja prepoznao...

ON JE TILIJEV I NAŠ HEROJ – Dečak sa problemima pamćenja prepoznao nestalog psa!

0
Dečak heroj spasao Tili

Devetogodišnji dečak koji pati od problema slabog pamćenja informacija postao je pravi heroj jer je u pravi čas primetio psa za kojim je porodica Jane Periš neumorno tragala već tri dana.

Dečak heroj spasao Tili

Tili je 7-godišnja ženka paterdejl terijera rase koja pripada grupi lovačkih rasa pasa. Porodica Jane Periš ju je usvolila upravo da bi je poštedela napora i opasnosti kojima bi bila izložena u lovu. Na njihovu nesreću, ona je jednog dana nestala i oni su pokrenuli veliku potragu.

Pročitajte i ovo: BABU BOLI UVO – Udarila štapom štene po glavi!

Porodica je bila veoma zabrinuta za Tilinu sudbinu jer su ovi psi veoma traženi zbog svojih lovačkih sposobnosti. Sumnjali su da je ukradena i da će je neko prodati lovcima i da je više nikada neće videti. Povrh svega, drugi pas sa kojim je živela Tili je bio još tužniji. Čim je shvatio da mu nema drugarice, prestao je da jede od tuge i očaja.

Dečak heroj spasao Tili

Grad je bio oblepljen posterima u kojima se traži informacija o Tili, Periševi su postavili objave po društvenim mrežama ali pozitivnog pomaka u potrazi nije bilo. Prošla su već nekoliko dana i situacija je izgledala bezizlazna. A onda se dogodilo čudo.

Pročitajte i ovo: GOLIM RUKAMA OTKOPAVAO PSA – Tada je shvatio da životinja nije sama

Vozeći se sa roditeljima u automobilu devetogodišnji Rajan Kouts je kraj autoputa primetio psa. Pas se nalazio ispod jednog drveta na veoma strmoj padini i izgledalo je da je u neprilici. Mališan je odmah to rekao roditeljima koji su prepoznali psa sa plakata i obavestili Perišove. Oni su ubrzo stigli na mesto gde se nalazila Tili i na užas shvatili da ne mogu sami da je izvuku. Pozvali su vatrogasce koji su se odazvali i započeli akciju spasavanja. Među vatrogascima je bio i ujak Rajana Koutsa koji je primetio psa.

Dečak heroj spasao Tili

Tili je zaglavila šapu u žičanu ogradu na velikoj strmini pa su vatrogasci morali da se svojski potrude ne bi li je oslobodili i vratili vlasnicima. Jana Periš se javno zahvalila vatrogasci i malom Rajanu rečima: Rajan Kouts je naš i Tilijev heroj“. Pored toga Rajana je nagradila i sumom od 100 funti.

Porodica Rajana Koutsa je posebno bila ponosna zbog toga što je njihov mališan i pored svojih problema postao „pravi mali džentlmen“.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBABU BOLI UVO – Udarila štapom štene po glavi!
Sledeći tekstSVEDOČANSTVO NEZAPAMĆENE BRUTALNOSTI – Umesto podrške i pomoći neki znaju samo da pljuju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime