Naslovna VESTI PSI OPROSTI MI MAMA… – Kod ostavljenog psa, nada umire poslednja!

OPROSTI MI MAMA… – Kod ostavljenog psa, nada umire poslednja!

0
Oprosti mi mama

Ovaj tekst prenosimo u celini. Zahvaljujemo se nepoznatom autoru i Facebook Grupi Niste Znali. Zaslužuje da se čita i deli, deli… beskrajno mnogo puta. Možda kojim slučajem stigne do nekoga ko se sprema da ostavi neko živo biće ne znajući ili ne želeći da zna kako će se osećati. Možda mu svi pomognemo da se predomisli.

Oprosti mi mama

Bila sam tamo gdje si me ostavila cijela dva dana. Spavala sam pored puta. Bila sam prestravljena od buke auta, ali se nisam pomjerala. Sinoć se jedan od tih auta zaustavio i ona je izašla. Pozvala me je na ručak, ali sam odbila. Pozvala me je da dođem spavati kod nje kući i rekla sam ne. Pokušala sam joj objasniti da sam te čekala, ali nije htjela slušati. Izvadila je povodac i rekla da ne mogu više ostati tamo. Ugrizla sam je nekoliko puta i završila sam pišajući po sebi dok sam režala i plakala! Nije razumjela da me odvaja od tebe! Odvela me je protiv moje volje.

Pročitajte i ovo: DŽULI VIŠE NEĆE TRČKARATI LIVADAMA! – Priča o mržnji, bahatosti, besčašću!

Bila sam tako tužna jer sam znala da ćeš biti zabrinuta. Završili smo u njenoj kući. Stalno sam vrištala nadajući se da ćeš me čuti, ali nisi došla. Povraćala sam zbog živaca, osjećajući se tako loše. Stalno sam joj govorila da se moram vratiti jer ćeš misliti da sam te napustila kada vidiš da nisam tu! Ja, koja te volim svim svojim srcem i dušom nisam prestala plakati otkad smo se razdvojili prije nekoliko dana. Želim da znaš da ja to nikad ne bih uradila.

Oprosti mi mama

Ne znam gdje si sada, niti zašto si zaustavila auto i ostavila me tamo. Sigurno si imala nešto veoma važno da uradiš. Možeš li me sada naći, mama?

Pročitajte i ovo: ANĐEO KOJI JE PREŽIVEO DVA TROVANJA! – Upoznajte Mili!

Danas sam jela jer me boli stomak. Također, sam spavala na veoma mekanom krevetu. I slučajno sam malo mrdnula repom. Žao mi je, molim te oprosti mi. Samo je stvarno dobra prema meni. Rekla je da mogu ostati zauvijek. Zove me Savana, ali već imam ime. Kada me pokupiš, možeš joj reći. Vidjet ćete koliko će biti iznenađena kada joj objasniš da je ovo bila velika greška.

Jer mama, vraćaš se po mene, zar ne?

Izvor:  Facebook Group Niste znali

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDŽULI VIŠE NEĆE TRČKARATI LIVADAMA! – Priča o mržnji, bahatosti, besčašću!
Sledeći tekstPOSLATA NA ZEMLJU DA ŠIRI SREĆU – Ali nije bilo tako u početku.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime