Naslovna VESTI OSTAVLJEN NA 50° – Veterinarska inspekcija se NE JAVLJA na prijave!

OSTAVLJEN NA 50° – Veterinarska inspekcija se NE JAVLJA na prijave!

0
Konj pati na suncu

Ovakve scene zaista nikoga ne mogu da ostave ravnodušnog. Ili, možda i mogu… na primer: veterinarsku inspekciju u Paraćinu. Ovaj konj je ostavljen na suncu na 50°Celzijusa i niko ne reaguje.

Konj ostvljen na suncu na 50

Objava na Fejsbuk stranici Kućica za spas od pre nekoliko dana, nas je šokirala. „Kažu da konj i juče i danas ovako ceo dan stoji. Zvali su vet inspekciju niko se ne javlja. Svi se plaše tih nekih Roma koji muče te konje. Ako neko iz Paraćina moze nešto da uradi, neka uradi. Na otvorenom bez zaklona danas ima više od 50 stepeni…

Pročitajte i ovo: POLICIJA NE ZNA ALI GRADONAČELNICA JE VEĆ OSUDILA PSA – Da li je pas napao čoveka ili branio vlasnika?

Da li treba još nešto. Toplotni talas koji nas je zahvatio je stravičan. Životinje pate isto kao i ljudi. Da li je potrebno da pate još više jer ljudi nemaju razuma, ili bolje rečeno nemaju srca i duše?

Pročitajte i ovo: SLIKA KOJA SVEDOČI UŽASU – Pas sa teškim opekotinama od požara

Dok se neki trude da uličnim psima i mačkama što više olakšaju ove vrućine i opasnosti od nedostatka vode ili života na otvorenom suncu – neke je baš briga. Ljude koji se ovako ponašaju prema životinjama treba kažnjavati, strogo, po zakonu, kako bi prestali to da rade, i kako bi se pokazao primer svima koji misle da životinje ne zaslužuju normalan život. Da, to će svako reći… ali ko će to da uradi? Naravno, nedležne službe među kojima je i veterinarska inspekcija. Problem je što se one često ne mešaju u svoj posao jer im to dozvoljavamo i ne bunimo se. A mi ih plaćamo. Dokle, bre ljudi?

Izvor:  Facebook Kućica za spas

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOLICIJA NE ZNA ALI GRADONAČELNICA JE VEĆ OSUDILA PSA – Da li je pas napao čoveka ili branio vlasnika?
Sledeći tekstKADA SE DOBRA NAMERA PRETVORI U MUKU – Nije vreme za osude već za pomoć!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime