Naslovna VESTI PSI OSTAVLJENA NA ULICI SA BEBAMA: Prijavljena kao AGRESIVNI pas, a u stvari…

OSTAVLJENA NA ULICI SA BEBAMA: Prijavljena kao AGRESIVNI pas, a u stvari…

0

Na jednoj Fejsbuk grupi osvanula je danas objava koja se ni po čemu toliko ne razlikuje od ostalih… U opisu posta, uvek neko moli i kumi… Takav je i ovaj, međutim, on nekako ima još veću težinu. A zašto? Zato što se radi o mami i njenim bebama koje su na ulici i svakog trenutka mogu da budu pokupljene!

Ovu devojku je nekom putem inboxa zamolio da uslugu. Zamolio ju je da se obrati svim ljudima dobre volje, koji su spremni da ODMAH priskoče u pomoć. Mi vam poruku prenosimo u celosti.

UMILJATA I NEŽNA: Preslatka Dragica traži sigurnost i dom!

NEDOSTAJE IM PAŽNJA: Šimpanze promenile ponašanje otkad nema ljudi!

– Danas sam dobila poruku u inbox, molim vas da pročitate tekst. Svi koji su čuli za već poznata dešavanja vezano za pse u Kuršumliji, razumeće o čemu govorim. Ovo je Braoni. Pas koji ima ogroman strah od ljudi. Pre mesec dana je okotila 6 beba u samom centru. Dobila sam informaciju da je Braoni prijavljena kao agresivni pas jer je “napala” nečije dete i da je pozvana Avenija MB. Ne želim da teram nikoga niti da govorim u tuđe ime ali znam da postoje ljudi koji su videli šta se dogodilo i da Braoni ni jednog jedinog trenutka nije napala ničije dete, niti je pas koji ima bilo koji vid agresije jer ima strah od ljudi. Ovih dana će doći Avenija, možda već i sutra. Uhvatiće nju, njene bebe i ostale pse. Svi će završiti kako i završavaju psi kojih se dočepa Avenija. Ni jedan pas vraćen nije već godinama unazad, a i svi znate da je Avenija nelegalna, pored toga i ophođenje prema životinjama je nehumano. Potrebana je pomoć. Privremeni smeštaj, dom ili pansion. Molim vas delite!

Sasvim smo sigurni da je svako od vas ko je pročitao tekst razmislio kako da im pomogne. Udružimo se i za početak ih sklonimo sa ulice… A onda im pronađimo dom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUMILJATA I NEŽNA: Preslatka Dragica traži sigurnost i dom!
Sledeći tekstMAČKE VLASNIKE DOŽIVLJAVAJU KAO RODITELJE: Evo zašto je to tako!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime