Naslovna VESTI PSI Ovo je Kilo, pit bul spašen u poslednjim minutima, pred eutanaziju!

Ovo je Kilo, pit bul spašen u poslednjim minutima, pred eutanaziju!

2
udomljen pit bul petface

„Spašen u poslednjim minutima“. Ovako je glasila poruka Kendis Miler, žene koja je heroj pit bula po imenu Kilo. U lokalnom azilu sve je bilo spremno za njegovu eutanaziju, ali onda se na vratima pojavila ONA!
Braon-belo štene stiglo je u lokalno sklonište za životinje u kome Miler volontira. Tučen, izbačen napolje, bez hrane i vode, Kilo i ostali štenci su jedva preživeli kod svojih „vlasnika“. To je prošlost koju je Kilo napustio u strahu.
„Bio je toliko uplašen da je sve vreme puzao na stomaku, kada je stigao u sklonište. Odmah je osvojio moje srce“, rekla je Miler za „Huffington Post“.
udomljen pit bul petface
Miler je sa druge strane bila depresivna i povučena u sebe, jer osim posla kog je napustila nedavno, jedva je preživela i gubitak svog ljubimca. Briga u ovom azilu, posebno o pit bulovima, bila je njen pokušaj da se smiri.
Kilo je imao svoj rok, rok do eutanazije. Mielr je taj rok na sve načine produžavala jer nije mogla da se pomiri sa činjenicom da će biti uspavan. Molila se za njega svaki dan. Poslednjeg dana, kada je Miler nazvala sklonište, rečeno joj je da „Kilo čeka svoj red da umre“.
„Nekontrolisano sam počela da plačem i odmah odlučila – idem pravo po njega. Ostalo je istorija“, seća se Kendis.
Procenjuje se da svake godine u azilima bude uspavano između 800.000 – milion pit bulova! Milerova ima za cilj da ovu statistiku promeni tako što će početi da edukuje ljude o ovoj rasi, njihovoj dobroj naravi i velikoj diskriminaciji kojom su izloženi širom sveta!
UDOMI, SPASI ŽIVOT! Pogledajte NAJSREĆNIJU FOTO GLAERIJU (klikni na sliku za uvećanje):

Foto: Instagram

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHEROJSKI PODVIG: Uskočio u zagađeni kanal kako bi izvukao psa! (VIDEO)
Sledeći tekstNjeno ime je Marija, a ona je anđeo čuvar napuštenim psima! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime