Naslovna VESTI Ova žena je bila PARALIZOVANA, dok nije usvojila dva ZECA!

Ova žena je bila PARALIZOVANA, dok nije usvojila dva ZECA!

0

Marli-Bel je godine provodila paralizovana u invalidskim kolicima, bez mogućnosti da koristi svoje ruke. Onda su se u njen život uvukla dva zeca i potpuno promenili njen pogled na svet. Vudstok i Vilfred su joj pomogli da se oporavi i psihički i fizički.

Kada je videla oglas jedne organizacije koja se bavi udomljavanjem životinja, nije mogla a da ne pomisli da bi mogla da pruži dom i ljubav dvama zekama kojima je to bilo i više nego potrebno. Ipak, uplašila se da neće biti moguće da im pomogne jer ima problem sa rukama.

paralizovana petface

Posle nekoliko operacija zglobova, Marli-Bel Kvaid nije više bila sposobna da koristi ruke. Bila je vezana za invalidska kolica.  Nakon nekoliko pokušaja fizikalne terapije, bila je na ivici da odustane. Onda je videla post o Vudstoku i Vilfredu, dva „čupava“ zeca nađena u šumi, upetljani u žbunje.

Pročitajte još: OMILJEN MEĐU KOLEGAMA: Preslatki zec Spidi počasni član kolektiva!

– Prvi put kada sam ih videla, znala sam da ću učiniti sve da budu deo mog života, rekla je Marli Bel.

Zeke inače niko nije hteo dugo da usvoji jer njihova duga dlaka zahteva negu i vreme. Marli Bel je bila sumnjičava da će moći da brine o njima ali nije odustala. Danima je pokušavala da ih češlja i da brine o njima uz velike bolove. Onda se desilo nešto neverovatno!

paralizovana petface

Njene ruke i zglobovi su počeli da se oporavljaju, za već šest meseci. Hirurg koji je operisao Marli Bel je bio u čudu. Ove zeke su odigrale značajan deo u njenom oporavku.

Pročitajte još: DIVNA PRIČA: Zec i golub srušili zid da bi bili zajedno!

Zeke sada imaju šest godina, a vlasnica im je sve prilagodila. Imaju svoj kutak za igranje, tunele, kutije.

– Dok sam bila u kolicima, nisam mogla da koristim ruke i bila sam ograničena. Vudstok i Vilfred su mi dali mnogo ljubavi, ali su mi prvenstveno dali slobodu i zbog toga sam im beskrajno zahvalna, rekla je Marli.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.