Naslovna VESTI PSI SKANDALOZNO: Hteo da eutanazira ljubimca jer je mislio da je pas HOMOSEKSUALAC!

SKANDALOZNO: Hteo da eutanazira ljubimca jer je mislio da je pas HOMOSEKSUALAC!

0
pas homoseksualac

Ovaj nesrećni pas je doveden u azil u kome se obavljaju eutanazije onih pasa koje su vlasnici napustili iz najrazličitijih razloga. Nijedan razlog, osim zdravstvenog, za ovakav postupak nije opravdan, ali ova priča je zaista skandalozna. Postupak vlasnika je više nego čudovišan.

pas homoseksualac

Vlasnik koji je doveo psa i tražio da nesrećnik bude eutanaziran to je objasnio ponašanjem ljubimca koje je on ocenio kao homoseksualno! Nije mogao da se pomiri da je njegov pas homoseksualac! Nije ga želeo.

Pročitajte i ovo: UTEHA – Veterinrska tehničarka se ne odvaja od psa na hemoterapiji!

Kao i u mnogo slučajeva, opet se dokazuje da neki ljudi jednostavno nisu za pse. Pre svega, nisu upoznati sa ponašanjem i osobinama ljubimaca koje uzimaju, a potom olako donose sudove i donose odluke koje direktno utiču na njihove živote. Po pravilu, donose pogrešne, pa čak i katastrofalne odluke.

Elton, mešanac pit bula i buldoga zapravo nije učinio ništa loše i neprirodno. Njega je vlasnik zatekao kako naskače na drugog mužjaka i odmah doneo pogrešan zaključak. Ovakvo ponašanje je uobičajeno i predstavlja izraz dominacije nad drugim psom. Zbog neznanja, Elton je bio osuđen na smrt.

Pročitajte i ovo: PREPUŠTENA SEBI: Ova kujica se hranila SMEĆEM da bi imala mleka za svoje štence

Situacija je bila dodatno iskomplikovana jer azil u kojem je Elton bio ostavljen ništa ne radi na udomljavanju pasa niti ih drži i brine o njima do udomljavanja. Ukoliko se pas ne udomi u roku od nekoliko dana, po pravilu se eutanazira. Sasvim slučajno se saznalo za ovaj slučaj i odmah je pokrenuta akcija spasavanja. Veterinarska tehničarka, Stefani Frins je došla u 4 sata ujutru u azil i preuzela psa sa namerom da mu spasi život, a da potom pronađe bolji dom za njega.

pas homoseksualac

Ali kada je Elton stigao u njen dom, Stefani se zaljubila u nežnog i preplašenog Eltona. Kaže da je veoma umiljat ali pomalo nepoverljiv zbog svega što mu se dogodilo. Voli da se vozi automobilom i da se druži sa drugim psima. Veza koja se stvorila između njih je postala neraskidiva. Elton je dobio novi dom u kome niko neće pogrešno tumačiti njegovo sasvim prirodno ponašanje.

Izvor:  dogfull.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREPUŠTENA SEBI: Ova kujica se hranila SMEĆEM da bi imala mleka za svoje štence
Sledeći tekstPOVERENJE UPRKOS OŽILJICMA: Psi korišćeni za borbe dočekali spasioce mašući repom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime