Naslovna VESTI PSI NOVA SERIJA TROVANJA LJUBIMACA! Pas Ogi ŽRTVA poremećenog uma! (VIDEO)

NOVA SERIJA TROVANJA LJUBIMACA! Pas Ogi ŽRTVA poremećenog uma! (VIDEO)

0

Na jednoj od grupa posvećenih psima osvanula je objava koja je česta u poslednje vreme, ali kao i uvek, nije nimalo prijatna! Ovakve stvari bude bes u nama i i dalje izazivaju nevericu.

Mi se svakodnevno pitamo zašto neko ima potrebu da nevine životinje truje? Šta je to što u nama budi najgore, da li je moguće da neko toliko mrzi, da se odlučuje na ovaj korak?

PAS SE RAZBOLEO: Umesto da ga leče, vlasnici su doneli sasvim drugačiju odluku! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Tekst koji je ZGROZIO region: UBILA 20 PASA TAKO ŠTO IH JE IZGLADNJIVALA MESECIMA?!

Gospođa Ceca Antić podelila je svoj privatni snimak na toj grupi i napisala je šta se zapravo desilo. U isto vreme, upozorila je sve ljude da pripaze na svoje ljubimce ali i decu!

 

Pas Ogi je naišao na otrov na potezu oko vrtića, kod parka za decu! Ni manje ni više, nego baš na takvom mestu! Da li osoba koja to radi razmišlja o tome da, ne daj Bože, neko dete može da nastrada od istog tog otrova!

Kako gospođa Ceca kaže za naš portal, česta su trovanja u njihovom kraju! Navodi da se pre dve godine desio slučaj da je bila otrovana pudla, koja nažalost nije preživela! Uginula je u roku od 10 minuta!

Ceca kaže da gotovo svakodnevno upozoravaju ljude, lepe obaveštenja i nikako da otkriju ko se grije iza svega ovoga!

– Hranimo sve mačke i životinje sa ulice u kraju, ja imam tri psa i nisu bezbedni jer kad bolesni mozak posipa otrov oko parka za decu da bi povredio pse!

Njen pas Ogi, star 4 godine, ovog puta imao je sreće.

– Spasila ga je njegova kratka njuškica i moja prisebnost pa sam odreagovala kako treba! Bukvalno smo ga ispirali sa mlekom i vodom! Sreća je što nije udahnuo puno tog otrova ali je definitivno otrov! Pretpostavka veta je tečni otrov za pacove!

Sreća je da je ovo priča sa srećnim krajem, ali šta da nije? Kome bi žena mogla da se obrati? Kako sprečiti trovanje vlasničkih i pasa sa ulice? Kako ih zaštititi?

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZBEZUMLJENA NAĐENA NA ULICAMA ZEMUNA! Lara je bila POVREĐENA i BOLESNA a sada traži dom!
Sledeći tekstŽIVI NA IMANJU SA 360 ŽIVOTINJA: Posle teške depresije pronašao sebi raj!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime